BIT ĆE JAKO TEŠKO / Dinamo protiv Chelseaja igra za opstanak u Europi. Evo gdje gledati odlučujuću utakmicu Modrih u Ligi prvaka

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Dinamu je najveći problem taj što čak i u slučaju pobjede, Milan mora izgubiti

2.11.2022.
9:34
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u srijedu od 21 sat igraju protiv Chelseaja na Stamford bridgeu utakmicu posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka. Za Modre je to ujedno i utakmica odluke za ostanak u Europi i na njihovu žalost igra im isključivo pobjeda.

No, čak i u slučaju pobjede mora im se poklopiti da Milan pobijedi Salzburg u drugoj utakmici, jer u protivnom će se pozdraviti s prezimljavanjem u Europi. Dinamu barem malo ide na ruku činjenica da je Chelsea osigurao prolazak skupine i prvo mjesto pa bi njihov strateg Graham Potter mogao odmoriti pokoju zvijezdu zbog teškog rasporeda u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamu je najveći problem taj što čak i u slučaju pobjede, Milan mora izgubiti, a slavi li kojim slučajem Salzburg, Dinamo i Milan će imati isti broj bodova, sedam, i u tom će slučaju Talijani opet proći dalje u nokaut-fazu Europa lige zbog boljih međusobnih ogleda s Modrima. Svjestan je situacije i trener Dinama, Ante Čačić, koji jasno kaže kako su Englezi apsolutni favoriti.

Image
DIGNI ME VISOKO /

Pogledajte kako izgledaju zvijezde Dinama u avionu za London uoči utakmice sezone, vlada odlična atmosfera

Image
DIGNI ME VISOKO /

Pogledajte kako izgledaju zvijezde Dinama u avionu za London uoči utakmice sezone, vlada odlična atmosfera

Gdje gledati utakmicu?

"Domaćin je apsolutni favorit, međutim oni su bili favoriti i u prvoj utakmici. Zahvaljujući toj pobjedi i tri boda Dinamo je do zadnjeg kola ostao i ugri da može izboriti proljeće u Europi. Ovo je sasvim druga utakmica. Oni su tada bili na početku sezone, a mi u najboljem izdanju jer smo prije toga imali kvalifikacija", kazao je Čačić i onda još naglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam na igrače na to što su napravili, Dinamo je imao možda i najveći broj utakmica od klubova koji su u Europi u Ligi prvaka. Imali smo dobre prezentacije, ali rezultat to nije pratio. Uvijek nam je nešto falilo. Bit će prilika za analizu kada sve prođe. Sutra očekujem pun stadion, prekrasan ambijent. Očekujem i potporu naših navijača, a od igrača očekujem da pruže svoj maksimum. Ako ćemo imati dobar pristup i angažman. Budemo li imali ambiciju, kuražu da napravimo nešto više onda ću biti zaista zadovoljan i držat ću da je ova polusezona što se tiče Europe zaista dobro odrađena", rekao je trener Dinama.

Čačić je otkrio kako "Modri" imaju određenih problema sa sastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo i malih poteškoća, ne znam hoćemo li moći računati na Mišića koji je ostao u hotelu i nije došao na trening, vidjet ćemo što će biti sa Šutalom. Dilaver je ostao kod kuće jer ima problema s trbušnim zidom," poručio je Čačić.

Utakmicu možete gledati od 21 sat na kanalu Arena Sport 1, na HRT-ovu Drugom programu ili u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo