DINAMO POTVRDIO POJAČANJE U OBRANI: / Bjelici u Zagreb stiglo poznato lice koje je pod njim igralo već u dva navrata

Image
Foto: AFP

Zagrebačka križaljka za sljedeću sezonu počela se slagati

29.5.2018.
16:21
AFP
VOYO logo

Redove hrvatskog prvaka Dinama pojačao je Emir Dilaver (27). Stoper rodom iz Tomislavgrada potpisao je četverogodišnji ugovor s modrima, a stiže iz poljskog prvoligaša Lech Poznana gdje ga je vodio sadašnji trener Dinama Nenad Bjelica. Dilaver je karijeru započeo u austrijskom klubu Austria Beč gdje je kroz mlađe kategorije stigao do prve momčadi, potvrdio je zagrebački klub na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dilaver je do sada osvojio i nekoliko trofeja s klubovima čije je nosio dresove do ovog trenutka, a to su naslov prvaka Austrije (Austrija Beč 2012/13.), tri puta Kup Mađarske (Ferencvaros 2014/15., 2015/16., 2016/17.) i naslov prvaka Mađarske (Ferencvaros 2015/16.). Bjelica ga je vodio u Lechu i Austriji Beč.

"Jako sam sretan što sam ovdje i što ću nositi dres Dinama. Ovo je velik klub, to svakako dokazuje povratak dvostruke krune ove sezone, a vjerujem da je pred Dinamom još puno uspjeha već od ljeta. Hvala vodstvu kluba na povjerenju koje su mi dali, potrudit ću se to opravdati na terenu", rekao je Dilaver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo