DINAMO POTIHO DOVEO JEDNOG OD NAJPERSPEKTIVNIJIH IGRAČA U HRVATSKOJ: / Trebao je otići u Osijek, no sve se prekrenulo u zadnji čas

Image
Foto: GNK DINAMO

Prošle je sezone u dresu Lokomotive postigao 14 pogodaka i upisao pet asistencija u 36 nastupa te pomogao svojoj momčadi da osvoji drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka

14.8.2020.
20:57
GNK DINAMO
VOYO logo

Dvadesetčetverogodišnji Marko Tolić dodlazi iz Lokomotive i prelazi u redove hrvatskog prvaka, zagrebačkog Dinama, objavljeno je na stranicama Dinama. Tolić će potpisati petogodišnji ugovor.

Neopisivo sam sretan što sam došao pred ostvarenje dječačkih snova. Znate svi da sam bio dio sustava Dinama gotovo šest godina, a kada kao dijete hodate ovim stadionom na treninge onda razmišljate samo o tome da ćete jednog dana zaigrati za prvu momčad. Ovim potpisom došao sam na milimetar od toga i zahvaljujem se svima koji su mi pomogli na tom putu. Od moje obitelji, bivšeg kluba i suigrača te vodstvu Dinama koji su mi ukazali povjerenje. Siguran sam kako ih neću razočarati", rekao je Tolić po potpisu ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JOŠ JEDAN IGRAČ NAPUŠTA LOKOMOTIVU: /

Branič s nastupom za Vatrene odlazi u Grčku

Image
JOŠ JEDAN IGRAČ NAPUŠTA LOKOMOTIVU: /

Branič s nastupom za Vatrene odlazi u Grčku

Odlična sezona

Tolić je bio pred potpisom za Osijek, no u potpunoj diskreciji je dogovorio povratak na Maksimir, gdje je prije deset godina i počeo trenirati nogomet.

Prošle je sezone u dresu Lokomotive postigao 14 pogodaka i upisao pet asistencija u 36 nastupa te pomogao svojoj momčadi da osvoji drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On bi tako trebao postati novi igrač Lokomotive koji stiže na Maksimir u ovom prijelaznom roku. U istom smjeru već su otišli Fran Karačić, Lirim Kastrati i Kristijan Jakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo