Imaju ciljeve / Dinamo se priprema za nastavak sezone, Bjelica odlučno: 'Ambicija je osvojiti dvostruku krunu'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Na Maksimiru većih transfera nema jer čini se da će Olma uspjeti zadržati do kraja sezone

7.1.2020.
18:59
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su se proteklih dana okupile momčadi Rijeke i Hajduka, danas su s pripremama za proljetni dio sezone počeli Dinamo i Osijek. Na Maksimiru većih transfera nema jer čini se da će Olma uspjeti zadržati do kraja sezone, a cilj je, kaže Bjelica, osvojiti dvostruku krunu. 

Oni su danas na zebri bili glavna atrakcija. Zbog zaleđenog travnjaka, Modri su odradili jutarnju vježbu na svježem zraku. A popodne i trening. Ciljevi ove sezone, kaže Bjelica, jasni su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Dinamo počeo pripreme za nastavak sezone, Bjelica odlučno: 'Ambicija je osvojiti dvostruku krunu'

Image

Dinamo počeo pripreme za nastavak sezone, Bjelica odlučno: 'Ambicija je osvojiti dvostruku krunu'

"Ambicija je dvostruka kruna, na dobrom smo putu u prvenstvu, u Kupu ćemo igrati u četvrtfinalu protiv teškog suparnika, ali možemo proći i isprati gorak okus od lani kad smo od njih izgubili finale", rekao je trener Dinama Nenad Bjelica

Kaže cilj je i isprobati što više mladih igrača kako bi stvorili kostur uoči početka sljedeće sezone. No tko će do kraja ove na Maksimiru ostati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam rekao da sam siguran da neće otići više od1 do 2 stožerna igrača, koji su iznijeli teret jeseni. Tu mislim na Oršića, Petkovića, Olma, Ademija, Gojaka... Imamo rezervi i bez pojačanja možemo ih zamijeniti", objasnio je Bjelica. 

A jedan od njih teško je zamjenjiv. Za Danija Olma stigla je ponuda od Barcelone od 10 milijuna eura koju je Dinamo glatko odbio. Inače, Transfermarkt ga procjenjuje na 35 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pinto ide u Portugal, Lešković u Lokomotivu

"Dani ima ugovor s Dinamom još godinu i pol dana. Nema još ponuda koje bi zadovoljila klub pa ni Danija. On se u petak priključuje momčadi i treninzima. Računamo na njega za proljetni dio sezone", kazao je trener Dinama. 

U prvoj polovici ove godine Modri će odigrati tek 20-ak utakmica jer ne igraju Europu pa neće ni biti potreban širok kadar igrača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pinto ide na posudbu u Portugal, Lešković u Lokomotivu, možda još 2,3 ili 4 odlaska tih igrača, koji su manje igrali, ali ne mislim na mlade", rekao je. 

Nakon tjedan dana u Zagrebu, Dinamo će ostatak priprema provesti u Rovinju. HNL se nastavlja već 1. veljače, kad Modri gostuju u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo