VIDEO: / Odlična vijest za navijače Dinama i Hajduka!

Ponedjeljak je bio odličan dan za navijače Dinama i Hajduka. Iz Turske su, s priprema Modrih i Bijelih stigle dobre vijesti, naša dva najuspješnija kluba upisala su pobjede u pripremnim utakmicama

21.1.2013.
18:08
VOYO logo

Dinamo je u Antalyji s uvjerljivih 4:0 deklasirao ukrajinskog prvoligaša Volyna. Golijadu je u prvom poluvremenu započeo Duje Čop, da bi u posljednjih 15 minuta poentirali Ante Rukavina i Ivan Krstanović, a i Šandruk je zabio u vlastitu mrežu.

Napadači su očito namjestili nišanske sprave, a prema izvještajima vrlo dobru utakmicu su odigrali i najskuplji Mamićevi dragulji - Alen Halilović i Mateo Kovačić. Jedina loša vijest je podatak da je na treningu Mateo jače nagazio na Sammira, te će Vatreni pauzirati par dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je s 1:0 bio bolji od Dinama, ali iz Dresdena. Nekoć slavni klub s istoka Njemačke danas je u 2. njemačkoj ligi i s konačnih 1:0 još je dobro i prošao. Jedini gol zabio je Ivan Vuković, ali on je i zapucao jedanaesterac u prvom poluvremenu. Neprecizni su bili i njegovi suigrači, Bijeli su mogli deklasirati njemačku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo