Poluvrijeme iz snova: Dinamo pregazio Varaždin!

Dinamo je u 23. kolu nogometne hrvatske lige u Varaždinu slavio s 0:4. Iako su Modri u prvom dijelu odigrali jako slabo, drugi dio pokazao je pravo lice Čačićeve momčadi.

24.3.2012.
20:02
VOYO logo

Dinamo je apsolvirao i Varaždin, dugo Modri nisu mogli zabiti, ali su vrata suparnika otključali u nastavku i Čačić je upisao još jednu pobjedu. Sreća što je u Varaždinu bilo tako toplo, da je bilo hladnije, Ivan Kelava se mogao prehladiti, čovjek je ni kriv ni dužan prostajao cijelu utakmicu.

A to govori da je Varaždin, kao i većina suparnika Dinama, čuvao svoj gol, da su svi igrali na svojoj polovici. Zagrepčani su ovaj put bili nešto življi, imao je i prilika više nego u prijašnji susretima, ali lopta nije htjela u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najopasniji je bio Ivan Tomečak koji je tukao sa svih pozicija, pogodio i prečku. No, najbolju priliku u prvom dijelu imao je Fatos Beqiraj, uspio je prebaciti istrčalog vratara Varaždina, ali je prebacio i vrata.

Na tribinama je bilo i skauta, jedan od njih gledao je Ibaneza koji je zanimljiv španjolskom i njemačkom prvoligašu, a i drugi je skaut bio tu zbog Argentinca, također se radi o Bundesligašu. I Lucho je igrao prilično dobro, a onda u nastavku i zabio pogodak, udarac s 30 metara prevario je vratara Sušca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi pogodak u 60. za Modre zabio je Tomečak na asistenciju strijelca prvog gola. U 69. je pogodio Alispahić, a konačan rezultat postavio je Krstanović u šest minuta prije kraja.

Napomenimo da je kapetan Dinama bio Sammir, nakon tjeranja Bišćana, te boravka Badelja na klupi, a u završnici je kapetan bio Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek - Karlovac 1:1

Osijek i Karlovac podijelili su bodove u Gradskom vrtu 1:1. Karlovac je, bez obzira na sve probleme, ostao crna mačka za bijelo-plave. I nakon šestog međusobnog ogleda Osijek ne zna za pobjedu, iako su bili jako blizu rušenju tradicije. Imali su posjed lopte, diktirali utakmicu, u drugom dijelu odgurali goste u njihov kazneni prostor, ali ili lopta nije prolazila kroz šumu nogu ili bi napadači Osijeka očajno reagirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lučko - Slaven Belupo 1:1

Za Davora Vugrinca, nogometaša Slavena Belupa, utakmica protiv Lučkog u Kranjčevićevoj ostat će u posebnom sjećanju. Postigao je 126. pogodak u Prvoj HNL i tako dostigao rekord Igora Cvitanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretan sam. Stigao sam Kneza Igora. Još nisam svjestan da sam postigao tako puno pogodaka u HNL-u. Tek kad čitam novine, postane mi jasno da bih uskoro mogao biti najbolji strijelac svih vremena.

Nakon što je Lučko povelo sjajnim pogotkom Blagojevića, Davor Vugrinec izborio je u 32. minuti jedanaesterac i sam ga izveo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva - Split 1:0

Prekrasnim pogotkom Maria Muse iz slobodnog udarca s 30 metara u 72. minuti, nogometaši Lokomotive svladali su Split 1:0 i tako učvrstili poziciju koja ih ostavlja u prvo ligi, a istodobno "pušu za vrat" Slavenu Belupu i Splitu u borbi za treće mjesto koje vodi u Europu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo