RASPISALI SE / Dinamo ostavio Španjolce u šoku: 'Tko zna koje je ovo po redu razočaranje za njih...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ispadanje Betisa od Dinama odjeknulo je u španjolskim medijima koji su s puno pažnje pratili uzvrat i ne skrivaju svoje razočaranje

22.2.2024.
21:31
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je izborio osminu finala Konferencijske lige Konferencijske lige nakon što je s ukupnh 2:1 izbacio Betis. U pvoj utakmici u Španjolskoj Plavi su slavili 0:1, a uzvrat u četvrtak završen je rezultatom 1:1 pa su Španjolci, koji su u ovaj dvomeč ušli kao veliki favoriti, ispali iz Europe. Betis je na Maksimiru poveo u 39. minuti pogotkom Bakambua, a Dinamo je izjednačio u 56. minuti pogotkom Kaneka.

Image
IZBACILI FAVORITA /

Pobjeda Dinama odjeknula u susjedstvu: 'Plavima regija može samo zavidjeti i aplaudirati'

Image
IZBACILI FAVORITA /

Pobjeda Dinama odjeknula u susjedstvu: 'Plavima regija može samo zavidjeti i aplaudirati'

Ovaj neuspjeh Betisa odjeknuo je u španjolskim medijima koji su s puno pažnje pratili uzvrat i ne skrivaju svoje razočaranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Betis je eliminiran iz Konferencijske lige nakon što je remizirao 1-1 u Hrvatskoj protiv zagrebačkog Dinama u uzvratnoj utakmici. Zeleno-bijeli su trebali nadoknaditi 0-1 iz prve utakmice, a iako su prije poluvremena uspjeli izjednačiti sjajnim golom Bakambua, pogodak Kaneka bio je zaslužan za tko zna koje po redu razočarenje u europskim natjecanjima za momčad koja ne može pronaći način da dođe do završne faze", piše Marca, a AS naglašava:

"Pellegrinijeba ekipa razočarala je u Zagrebu i ispala iz Europe. Betisov san u Konferencijskoj ligi trajao je koliko i Cédric Bakambu na maksimirskom terenu. Gol napadača pokrenuo je Pellegrinijevu momčad, a drugo poluvrijeme potvrdilo je višestruke nedostatke koje je ekipa pokazala prije sedam dana. Bakambu je zabio i zamijenjen je na poluvremenu zbog ozljede, a ono što se zatim dogodilo ponovno je dovelo Betis u kaos. Dinamo je svladao zeleno-bijele i izborio remi koji je bio dovoljan da četvrti Pellegrinijev projekt izbaci iz Europe. Postoji granica koja je za zeleno-bijele postala nemoguća."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo