DINAMO OSTAO BEZ SVOG SUPERTALENTA: / Tko je kriv za odlazak mladića kojeg želi pola Europe? 10-15 milijuna eura bačeno je u vjetar

Image
Foto: PIXSELL

Ajdin Hasić otišao iz Dinama

24.10.2018.
14:14
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je ostao bez Ajdina Hasića (17), jednog od svojih najvećih talenata u Maksimiru, javlja 24 sata. Radi se o mladom nogometašu kojem se predviđa sjajna budućnost. Oko Hasića je već počeo “ples milijuna” i nema sumnje kako je Dinamo ostao bez igrača zbog kojeg bi se u klupsku blagajnu slili novi milijuni, ističe spomenuti portal.

MODRI OTPUTOVALI NA NOGE SPARTAKU: ‘Bit će čudno igrati pred praznim tribinama, to je nenogometna atmosfera’

U Dinamu bez komentara na ovu temu

Netko je u klubu možda pogriješio, u Dinamu nisu imali komentara na ovu temu, ali svjesni su kako je otišao igrač koji je već odigrao i neke sjajne partije za drugu momčad u drugoj ligi. Hasić je u fokusu španjolskih velikana Reala i Barcelone, piše se i kako ga žele i neki klubovi s Otoka. Stoga, nastala situacija između Dinama i Hasića itekako vesele inozemne klubove koji ga sad žele dovesti u svoje redove, kako bi s njim imali zalog za budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

11.12.2017., Zagreb - Redovna godisnja skupstina GNK Dinama. Tomislav Svetina, Mirko Barisic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

'Njegov odlazak veliki je gubitak za Dinamo'

"Nema sumnje kako je njegov odlazak iz Maksimira veliki gubitak za Dinamo. Ne znam točno što se dogodilo, ali znam da je velika stvar imati takvog igrača u klubu. Ja sam ga zvao u U-19 momčad, iako je on godinu dana mlađi od svih ostalih igrača u toj momčadi. Bio je primjer i na terenu i izvan njega. On bi u budućnosti doista mogao postati veliki igrač. Sve ono što je pokazao dosad, ide u tom smjeru. Hasić igra odlično", kazao je za 24 sata Slaven Musa, izbornik U-19 reprezentacije BiH.

Njegovim raskidom ugovora ostali bez 10-15 milijuna eura

Ove je godine bivši igrač Dinama nastupio za U-17 reprezentaciju BiH na EP-u u Engleskoj. Oduševio je u pobjedi 3-2 protiv Danske, ostvario je u tom dvoboju tri asistencije za samo pola sata igre. I u tim je utakmicama na sebe skrenuo pozornost mnogih velikih europskih klubova. Lako je moguće da je Dinamo njegovim raskidom ugovora ostao bez 10-15 milijuna eura, a sad će ga netko dobiti besplatno. Kakva šteta za Dinamo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo