ZNA SE I GDJE ĆE NASTAVITI / Dinamo ostaje bez važnog 'džokera s klupe'. Modri prodaju igrača koji je taman počeo dobro igrati i debelo ispod cijene

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U Dinamo je stigao prije sedam godina i do sada je skupio 206 nastupa u kojima je zabio 19 golova i upisao je 21 asistenciju

30.8.2022.
15:03
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U finišu ljetnog prijelaznog roka Dinamo bi mogao ostvariti još jedan važan transfer. Naime, Modri bi se mogli riješiti svog "džokera s klupe", Amera Gojaka, koji bi karijeru, prema svemu sudeći trebao nastaviti u Mađarskoj.

Gojak bi trebao preći u redove Ferencvariša za oko milijun eura, što je milijun manje od njegove procijenjene vrijednosti na Transfermarktu. Bosanskohercegovački nogometaš taman je ušao u dobru formu i trener Ante Čačić ga sve češće koristi, a odlično je odirao u Ligi prvaka protiv Bodo/Glimta i zabio je gol Hajduku u prvenstvenoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Već su ga se pokušali riješiti

Gojak je u Dinamo stigao prije sedam godina iz Olimpika i do sada je skupio 206 nastupa u kojima je zabio 19 golova i upisao je 21 asistenciju.

Dinamo se već jednom probao riješiti Gojaka, u jesen 2020. godine otišao je na posudbu u Torino za milijun eura s obvezom otkupa ugovora za 5.5 milijuna eura, ali nakon što odigra 20 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gojak je odigrao samo 17 utakmica za Torino i ovi ga nisu otkupili na kraju pretprošle sezone pa se prošlog ljeta vratio u Dinamo. Prošle sezone je uglavnom ulazio s klupe i skupio je 39 nastupa, a Modri su ga se željeli riješiti i ovoga ljeta jer je ušao u zadnju godinu ugovora pa im je ovo jedina šansa da na njemu nešto i zarade. A zaradit će, čini se, milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo