DINAMO-OSIJEK 2:1 / Kakav triler u samoj završnici, Dinamo u sudačkoj nadoknadi zabio za pobjedu: Bivši kapetan Hajduka promašio za izjednačenje

Image
Foto: Pixsell

Tekstualni prijenos utakmice mogli ste pratiti uživo na portalu Net.hr

25.11.2023.
16:11
Pixsell
VOYO logo

TIJEK UTAKMICE

Dinamo - Osijek 2:1

Prvu prijetnju na utakmici zadao je Martin Baturina poluvolejem, a Ramon Mierez je na drugoj strani zaprijetio i bio blokiran. Šime Gržan je dobio javnu opomenu u osmoj minuti, dok je Takuro Kaneko s distance pokušao s distance u 15. minuti, otišlo je to preko vrata.

U 24. minuti Marko Bulat je sjajno s ruba kaznenog prostora pogodio donji lijevi kut gola koji čuva Marko Malenica. Samo dvije minute kasnije Mierez je glavom promašio jako dobru priliku s pet metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred kraj prvog dijela u bilježnicu glavnog suca ušao je Kristijan Lovrić zbog prigovora. U završnici prvog dijela je Osijek stvorio par neugodnih situacija pred golom Dinama, a najviše se istaknula ona Bukvića, koju je obranio Danijel Zagorac.

Iskusni vratar Dinama obranio i je udarac Slavka Bralića s četiri metra. Tek što je ušao u igru, Robert Ljubičić se našao u velikoj prilici, a Bralić je spriječio da lopta uđe u gol uklizavanjem. 17- godišnji Anton Matković je zaobišao Zagorca na vratima Dinama i pogodio u 75. minuti na prazna vrata Modrih nakon kontre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 82. minuti je Ademi pogodio prečku iz sjajne situacije. Moharammi je pak u 89. minuti zatresao mrežu s unutarnje strane iz solidne situacije. Vidović je u 91. minuti nakon ubačaja zabio s desnog krila u mrežu Marka Malenice. U šestoj minuti sudačke nadoknade Mijo Caktaš je iz velike prilike pucao pored lijeve stative.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek: Malenica - Gržan, Duarte, Bralić, Drambajev - Brlek, Nejašmić - Bukvić, Pušić, Lovrić - Mierez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

--------------------------------------------

U derbiju ovog kola HNL-a u nedjelju će na Maksimiru Dinamo ugostiti Osijek. Uoči ovog susreta aktualni prvak Dinamo je treće momčad na tablici s devet bodova, ali i dvije utakmice, manje od prvog Hajduka, a Osijek je peti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BORBA ZA VRH PREMIER LIGE /

City poveo nakon velike pogreške, 'Redsi' se spasili u 80.: Čudesni Haaland ispisao povijest

Image
BORBA ZA VRH PREMIER LIGE /

City poveo nakon velike pogreške, 'Redsi' se spasili u 80.: Čudesni Haaland ispisao povijest

Treneri Zoran Zekić i Sergej Jakirović najavili su susret na press konferencijama: "Ne treba meni veći motiv od bodova koji su nam potrebni. Motiv je taj, a ovo ostalo ne razmišljam, nadam se da igrači imaju motiv i pamet da budemo što bolji. Kada sam na Maksimiru pobijedio, bila je to prva pobjeda nakon 18 godina. Što reći nego ponovilo se", rekao je Zekić.

"Na Rujevici smo imali dobrih stvari i manje dobrih. Nismo izgubili, a mislim da smo trebali dobiti tu utakmicu s obzirom na to kako se ona razvijala. Nadam se da ćemo sutra igrati još bolje i da ćemo obradovati navijače", tvrdi Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo