DINAMO ODUSTAO OD MEGATRANSFERA: / Bivši igrač Reala s hrvatskih korijena ipak neće na Maksimir. Iz kluba otkrili zašto

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Čileanac s hrvatskom putovnicom trebao je potpisati s Dinamom ugovor na četiri godine

13.9.2020.
21:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prije samo nekoliko dana proširila se vijest, koja je stigla iz čileanskih medija, kako je Dinamo obavio transfer 24-godišnjeg stopera Benjamina Kuscevica iz Universidad Catolice.

Čileanac s hrvatskom putovnicom trebao je potpisati s Dinamom ugovor na četiri godine, a "modri" su za njega trebali platiti tri milijuna dolara, a s bonusima je ta cifra mogla narasti i do četiri milijuna eura. Međutim, od transfera neće biti ništa, a to je sada službeno objavio Dinamo na svojim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Chile's Universidad Catolica Benjamin Kuscevic vies for the ball against Brazil's Internacional Paolo Guerrero during their 2020 Copa Libertadores match at the Beira-Rio stadium, in Porto Alegre, Brazil, on March 3, 2020.,Image: 502901853, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Dinamo odustao

"Nastavno na medijske upite o mogućem prelasku igrača Benjamina Kuscevica iz čileanskog kluba Universidad Catolica u GNK Dinamo, možemo potvrditi da smo bili zainteresirani da navedeni igrač postane član našeg kluba, međutim tijekom pregovora nije dogovoren set uvjeta koji bi omogućio završetak ovog transfera'', stoji u priopćenju.

Kuscevic je za Universidad odigrao 80 utakmica i zabio je tri gola, a zanimljivo u jednom periodu svoje karijere, prije šest godina, proveo je sezonu u U-19 momčadi Real Madrida, ali se nakon toga vratio u Čile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuscevic je odigrao jednu utakmicu za čileansku reprezentaciju, a ima i hrvatsku putovnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo