DINAMO ODBIO 10 MILIJUNA EURA ZA MLADIĆA KOJEG ZOVU HRVATSKIM NEYMAROM: / 'Postoji velik interes jednog španjolskog kluba'

Image
Foto: PIXSELL

Još jedan Dinamov talent na pragu je odlaska iz Maksimira

28.1.2019.
8:15
PIXSELL
VOYO logo

U jeku priče o transferu Ante Palaverse u City, koji bi već sutra trebao potpisati ugovor sa Cityjem i napustiti Poljud, događa se još jedna velika priča za hrvatski nogomet, ali ovaj put u epicentru je stadion u Maksimiru.

Naime, Sportske novosti jutros su objavile informaciju prema kojoj postoji interes za Dinamovog krilnog napadača Antonija Marina, a čini se i kako nije sve stalo na interesu jer je u Maksimir stigla ponuda za Marina teška oko 10 milijuna eura. Dinamo je odbio ponudu vjerujući da mogu dobiti još više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Hrvatski Neymar

Sportske navode kako se radi o ponudi kluba iz Španjolske, a i prije je postojao interes za ovog mladog nogometaša. Prošle godine je uvršten na listu 60 najvećih svjetski talenata prema Guardianu, a opisan je kao hrvatski Neymar.

"Mogu potvrditi da za Antonija postoji veliki interes jednog španjolskog kluba. Naravno, ne mogu otkriti ime, međutim on ostaje u Dinamu i ovdje će biti projekt kluba", rekao nam je Miroslav Bičanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo