DINAMO ODABRAO NOVOG TRENERA: / Vruća informacija za vrijeme Uskrsa procurila u medije

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nenad Bjelica broji zadnje dane na klupi Dinama

13.4.2020.
19:30
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Igor Jovićević (46) preuzet će Dinamovu klupu nakon odlaska Nenada Bjelice! Ta informacija za vrijeme Uskrsa probila se iz dobro obaviještenih izvora bliskih maksimirskom klubu do Sportskih novosti.

Image
ŠTO ZAPRAVO ZNAČI I KOLIKO JE UISTINU OTROVNA MAMIĆEVA PORUKA? /

Bjelica je bivši. A jednu ironičnu stvar morate zapamtiti

Image
ŠTO ZAPRAVO ZNAČI I KOLIKO JE UISTINU OTROVNA MAMIĆEVA PORUKA? /

Bjelica je bivši. A jednu ironičnu stvar morate zapamtiti

Image

18.12.2019., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 6 kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Nenad Bjelica Photo: Igor Kralj/PIXSELL

'Daljnja suradnja Dinama i Bjelice završena je priča'

"Jasno, zagrebački klub tu vijest još ne može službeno objaviti, jer je Bjelica još uvijek trener. No sasvim je jasno da je daljnja suradnja Dinama i Bjelice završena priča, još se čekaju samo modaliteti raskida ugovora", stoji u tekstu SN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U medijima se pojavila priča kako bi Romeo Jozak mogao sjesti na Dinamovu klupu, no čini se kako od toga ništa. Naravno, dok klub iz Maksimira službeno ne objavi da je Igor Jovićević njegov novi trener, uvijek postoji neka mogućnost da se to ne dogodi, jer Maksimir je oduvijek bio prepun iznenađenja i preokreta, no ovoga puta se definitivno čini da je to gotova stvar.

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

03.03.2020., Zagreb - Trener juniora GNK Dinama, Igor Jovicevic uoci puta najavljuje utakmicu juniorske Lige prvaka koju GNK Dinamo igra protiv Bayerna. Photo:

Trener mladih plavih fakina

Igor Jovičević istaknuo se na klupi juniorskog sastava Dinama, koji je napravio odličan posao u ovosezonskoj i prošlosezonskoj juniorskoj Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

04.03.2020., Zagreb - Povratak juniora Dinama u Zagreb nakon pobjede nad Bayern i ulaskom u drugo uzastopno cetvrtfinale Lige prvaka. Igor Jovicevic Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Prošle sezone Jovićević je s Dinamom dogurao do četvrtfinala tog elitnog klupskog nogometnog natjecanja, bolji je bio Chelsea nakon penala, ali prije tog su padali Lokomotiv, Liverpool... I ove sezone nastavili su Jovičevićevi "fakini" u istom tonu. Za razliku od seniora, prošli su zahtjevnu grupu s juniorima Cityja, Atalante i Šahtara pa na penale izbacili u gostima kijevski Dinamo te bavarskog giganta Bayern.

Ovaj Uskrs donio veliku tugu u obitelj Jovićević

Nažalost, ovaj Uskrs donio je veliku tugu u obitelj Jovićević. Umro je Čedo, Igorov otac i legenda Dinama. Oni koji dulje prate Dinamo znaju da je jedna od čuvenih modrih postava počinjala: Stinčić, Devčić, Jovićević... "Što je igra sudbine, tata Jovićević nikad neće vidjeti svog sina na klupi seniora Dinama, a to mu je bila velika želja. Baš u trenucima kad su u Maksimiru odlučili da Igor postane trener Modrih", stoji u tekstu jedinog hrvatskog sportskog dnevnog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo