IMA VELIKO ALI / Dinamo objavio važne informacije za sve članove kluba: Poslušali nezadovoljne

Image
Foto: Pixsell

Dinamo je danas objavio nastavak priopćenja od 2. siječnja te donio odluku kojom će, vjerujemo, većina navijača ipak biti zadovoljna.

8.1.2024.
16:27
Pixsell
VOYO logo

Za Dinamo će, po svemu sudeći, 2024. godina biti povijesna. U ožujku ove godine trebali bi biti održani izbori za članove nove Skupštine kluba. Podsjetimo, nakon što je izglasan povijesni Statut, u nju bi trebalo biti izabrano 25 predstavnika navijača, od ukupno 60 članova, a za sudjelovanje u izborima potrebno je članstvo u klubu.

Image
ŽELJA JE OBOSTRANA /

Evo što se događa s dolaskom Brekala u Dinamo

Image
ŽELJA JE OBOSTRANA /

Evo što se događa s dolaskom Brekala u Dinamo

Dinamo je zbog toga 2. siječnja objavio kako je "prema odredbama novog Statuta, članstvo svima koji su se u klub učlanili tijekom 2023. godine isteklo je 31.12.2023., budući da je novim odredbama članstvo vezano uz kalendarsku godinu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači, odnosno članovi, su oštro reagirali na takvu odluku kluba. Većina ih je produžila svoje članstvo u posljednjem tromjesečju 2023., a to ne bi napravili da su znali kako će samo nekoliko mjeseci kasnije morati ponovno platiti članarinu.

Mnogi navijači su smatrali da se tako želi dobiti što više novca od navijača te su najavili kako neće platiti dvostruku članarinu, odnosno da u ovoj godini neće biti članovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Dinamo je danas objavio nastavak priopćenja od 2. siječnja te donio odluku kojom će, vjerujemo, većina navijača ipak biti zadovoljna.

Naime, "klub je donio odluku kako će svima koji su se u klub učlanili 2023. godine i dalje na raspolaganju stajati sve članske pogodnosti koje su bile aktualne u trenutku njihovog učlanjenja u klub i to do datuma navedenog na članskoj iskaznici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to znači da neće biti članovi, samo će moći iskoristiti članske pogodnosti na koje su imali pravo kada su se učlanili ili produžili članstvo u 2023. godini.

Kako bi ipak potaknuli što više navijača da se učlane u ovoj godini, iz kluba su napomenuli kako je "za sve koji se učlane ili obnove svoje članstvo u klubu u 2024. godini, klub u suradnji s partnerima pripremio i nove, dodatne pogodnosti" o kojima će uskoro biti informirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Dinama su za kraj podsjetili kako je članstvo u 2024. uvjet za sudjelovanje na povijesnim demokratskim izborima.

"Pravo glasovanja na nadolazećim izborima za sastav skupštine GNK Dinamo ostvarit će isključivo članovi kluba koji su se učlanili/obnovili svoje članstvo u 2024. godini, zaključno s datumom 15. veljače 2024. godine. Uz spomenuti uvjet, članovi koji žele glasovati moraju u trenutku glasovanja biti punoljetni te nam dostaviti svoju jedinstvenu e-mail adresu (jednom e-mail adresom ostvaruje se pravo na jedan glas)", zaključuje se u objavi Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo