MA, PRAVA SITNICA / Dinamo objavio cijene godišnjih ulaznica i malo je reći da su paprene, a navijači su podivljali: 'Niste normalni... Idemo prodati bubrege'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Cijene su ovaj puta paprene, znatno veće nego prijašnjih sezona i zbog toga su mnogi navijači izrazili nezadovoljstvo na društvenim mrežama

29.6.2022.
15:55
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo od četvrtka 30. lipnja pušta u prodaju godišnje ulaznice za sezonu 2022./2023., a navijači koji kupe ulaznicu moći će do kraja sezone ići na sve utakmice u HNL-u, Kupu i Superkupu kao i na sve europske utakmice u kvalifikacijama, skupinama i eventualnoj nokaut-fazi, bilo da je riječ o Ligi prvaka, Europa ligi ili Konferencijskoj ligi.

Međutim, cijene su ovaj puta paprene, znatno veće nego prijašnjih sezona i zbog toga su mnogi navijači izrazili nezadovoljstvo na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene godišnjih ulaznica:

Tribina sjever dolje 700 kuna
Tribina sjever gore 700 kuna
Tribina zapad gore 1100 kuna
Tribina zapad dolje 1800 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije navijača

Navijači su ispod objave Dinama na društvenim mrežama ostavili poprilično žestoke komentare. Izdvojit ćemo samo neke od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Karte skuplje za cca 50% od zadnje sezone kad su bile prodavane. Stadion ni onda nije bio nešto… A kamoli sad nakon potresa… Govorim i o komforu i o sigurnosti. Ali to je i za očekivati od ovakvog vodstva kluba. SRAMOTA".

"Pred 4 godine 250 kn, danas 700 kn za sjever, krasni ste".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da u upravi jedu krive gljive za ručak, da li ste vi normalni? 1800 kn za onu rupu od stadiona na kojoj čekaš samo da ti se komad betona odlomi na glavu? Stadion bez krova na kojem se čovjek već smrzava od sredine 10og mjeseca…. I plus sve to ostavite tv servisera na klupi…. Vi ste stvarno postali dno dna".

"Tribine me zovu ?? Kaj da se bacim s njih ili čekam da se sruše na mene!!! Izradite je*eni stadion više".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa 800 koliko je bilo za sezonu 19/20(zadnje dostupne godisnje) na 1800. Obije cijene bez članstva. Tko je tu lud stadion u 3x gorem stanju zatvorena jedna tribina jer se sve skupa raspada a cijena ode gore. Ko tu radi debile iz nas? Ovo je uvreda za ljudsku inteligenciju".

"Skoro pa zabadav, niste normalni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jel vas sram"?

Iz kluba su isto tako priopćili da se godišnje ulaznice moguće kupiti gotovinom, karticama i na rate. Članovi kluba imaju pravo iskoristiti popust na godišnje karte uz predočenje važeće članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godišnja članarina za osobe do 18 godina stoji 40 kuna, za osobe od 18 do 60 godina 60 kuna, a za starije od 60 godina 40 kuna. Svatko tko se učlani u klub, odmah ima pravo kupiti godišnju ulaznicu s popustom, a ima i 10 posto popusta u klupskim dućanima.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo