DINAMO OBAVIO NOVI TRANSFER, ALI PALI SE CRVENI ALARM: / Bjeličin vojnik napušta klub, a 'modri' sada imaju golemi problem

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kako će Dinamo riješiti ovaj problem u preostalih desetak dana prijelaznog roka, to će biti zanimljivo vidjeti

23.9.2020.
15:48
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je vrlo aktivan u ovom prijelaznom roku, nakon Nikole More, Damiana Kadziora, Adriana Šempera, klub će napustiti i stoper Emir Dilaver. Najodaniji vojnik bivšeg trenera Nenada Bjelice, koji ga je i doveo u klub, prelazi u redove turskog Rizerspora, tvrdi tako novinar turskog TRT Sporta.

Dinamu će pripasti odšteta od milijun eura, a Dilavera će tamo dočekati hrvatski reprezentativac Dario Melnjak i trener Stjepan Tomas. Međutim, Dinamo odlaskom Dilavera spada na samo trojicu stopera, Teophile-Catherinea, Joška Gvardiola i ozlijeđenog Dinu Perića. Ako se uzme u obzir da je Gvardiol već praktički na izlaznim vratima kluba i navodno je pitanje dana kada će potpisati za Leipzig, to pak znači da je Dinamu preostao samo Teophile i ozlijeđeni Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

22.05.2020., Stadion Maksimir, Zagreb - Prijateljska utakmica GNK Dinamo - NK Osijek. Emir Dilaver. Photo:

Za sada "modri" nisu uspjeli dovesti pojačanja u obrani, a do konca prijelaznog roka ostalo je 12 dana. Trener Zoran Mamić može posegnuti u drugu momčad po, recimo, Josipa Šutala, ali čak niti s njim obrana Dinama neće biti niti približno kompletna.

Spominjao se ranije povratak Leonarda Sigalija, kao i transfer Alana Franca, ali poslovi s Argentincima su neslavno završili. Kako će Dinamo riješiti ovaj problem u preostalih desetak dana prijelaznog roka, to će biti zanimljivo vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo