FOTO: / Genijalan potez Čopa! Sudac oštetio Split za jedanesterac?

Dinamo je nadigrao Split u derbiju 5. kola prvenstva. Jedan gol bio je vrijedan tri boda, a zabio ga je najbolji Dinamov strijelac - Duje Čop.

15.8.2014.
15:22
VOYO logo

Sama utakmica nije bila nimalo spektakularna, u prve 44 minute dvoboja gledali smo dosadan nogomet u kojem se Split organizirano branio, a Dinamo tipično nije imao ideju kako probiti žilavu obranu gostiju.

I onda je eksplodirao Duje Čop, dobio je loptu na 20-ak metara od gola Splita, naciljao i pogodio u same rašlje, Vuković nije mogao baš ništa. S druge strane, Splićani će vjerojatno imati prigovor zbog jedne sporne situacije kada je Šimunić u kaznenom prostoru igrao rukom prilikom uklizavanja, ali sudac nije ništa svirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku, Dinamo je zaigrao znatno bolje, debitirali su Vukojević i Henriquez, a potonji se napromašivao zajedno sa Wilsonom i na kraju su zamalo sve to dinamovci i skupo platili.

U 90. minuti Mršić je pucao iz slobodnjaka s 25 metara i lopta je prošla tik uz vratnicu. Nakon ovog nevjerljivog domaćeg ispita, oba kluba se okreću europskim ispitima u 4. pretkolu Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo