Dinamo slavio, navijači napravili kaos u autobusu!

Dinamo je drugu godinu zaredom u Šmarju započeo sezonu. Iako su Modri protiv slovenskog trećeligaša odigrali vrlo dobrih 90 minuta i upisali su pobjedu tek od 2:1.

22.6.2012.
20:34
VOYO logo

Trener Ante Čačić koristio je, kako je i najavio, sve raspoložive igrače, odnosno osim ozlijeđenog Ivana Krstanovića, sve one koji su bili u Sloveniji na pripremama.

Dinamo je tako na travnjak u slovenskom mjestu istrčao s Puljićem na desnoj strani, Tonelom i Pokrivačem na stoperima, Pivarićem na lijevoj strani te Calellom i Kovačićem u sredini terena. Glavni trojac zadužen za kreaciju bili su Sammir u sredini, Rukavina desno, Ibanez lijevo, te u vrhu napada Duje Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačićevi dečki do vodstva su došli u šestoj minuti pogotkom Ante Rukavine. Pivarić je nabacio s lijeve strane, domaći vratar istrčao na njegov centaršut, ali ispred njega se ubacuje Rukavina i trzajem glavom prebacio Pepelnaka i poslao loptu u mrežu.

Tri minute kasnije strijelac je bio Duje Čop. Izuzetno raspoloženi Kovačić i Sammir napravili su velik dio posla, Rukavina je pucao da bi na koncu Čop prekrasnim poluškaricama poslao loptu preko vratara u drugi kut za 2:0. Konačnih 2:1 postavio je Vraničar u 58. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknimo kako je nekolicina navijača gotovo cijelu utakmicu s tribina vrijeđala nogometaše Dinama, a nakon utakmice uletjeli su u Modri autobus i nastavili s vrijeđanjem. Do većeg incidenta ipak nije došlo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo