'I DALJE VJERUJEMO' /

Dinamo na društvenim mrežama hrabrio navijače nakon poraza: 'Sanjali smo nekoliko trenutaka'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Trener Jakirović već se ispričao, a nedugo nakon ponoći, Dinamo je na Instagram bio 'prisiljen' objaviti rezultat utakmice

18.9.2024.
8:08
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je jučer postigao ono što još nitko nije te je u Ligi prvaka primio devet golova. Već je na samom poluvremenu slika bila zabrinjavajuća s 3-0 na Bayernovoj strani, ali u drugo su poluvrijeme Plavi ušli jako i odvažno.

Do 50. minute, rezultat je bio ohrabrujućih 3-2. Pomislilo bi se da je to-to, da će rezultat ili ostati na tome, a mnogi su gajili nade da će Dinamo sustići Bavarce i odnijeti bod. Ali nešto je nakon 57. minute i četvrtog pogotka, jedinog kojeg je od četiri Harry Kane zabio iz igre, puklo te je konačni rezultat glasio zloglasnih 9-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Jakirović već se ispričao, a nedugo nakon ponoći, Dinamo je na Instagram bio 'prisiljen' objaviti rezultat utakmice kao neki sramotni podsjetnik, ali ostali su čvrsti i poslali poruku navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč visokom porazu u Münchenu vjerujemo i dalje u naše dečke.

Sanjali smo nekoliko trenutaka, borili se, ali domaćin je jednostavno bio bolji i zasluženo slavio. Hvala navijačima na sjajnoj podršci!

Znaj da mi te volimo! Mi smo uz tebe."

Komentari su, kao i uvijek, podijeljeni na one koji ovaj ishod nazivaju 'teškom brukom' i Dinamo tjeraju iz Europe te one koji mu i u porazu 'čuvaju leđa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo