Play ponuda

BILO BI TO SPEKTAKULARNO / Dinamo može biti u trećoj jakosnoj skupini Lige prvaka. Ove tri stvari moraju se poklopiti i treba im pomoć Kovača

Image
Foto: Profimedia

Dinamo ima treći najveći koeficijent među klubovima koji su u četvrtoj jakosnoj skupini

11.8.2021.
8:18
Profimedia
Play ponuda

Nogometaši zagrebačkog Dinama plasirali su se u 4. pretkolo Lige prvaka, oni su u uzvratnom susretu 3. pretkola kao gosti svladali Legiju iz Varšave s 1-0 (1-0) što im je uz 1-1 iz prvog dvoboja igranog prije šest dana u Zagrebu bilo dovoljno za prolazak.

Pogodak vrijedan prolaska postigao je Bartol Franjić u 20. minuti. Ivanušec i Majer su kombinirali na 30-ak metara od domaćeg gola, a onda je Ivanušec sjajnom okomitom loptom proigrao Franjića koji je iz drugog plana utrčao u kazneni prostor domaćih i zatim snažnim udarcem svladao veterana Boruca.

Image
NIJE LOŠE... /

Evo koliko je Dinamo do sada zaradio u Europi i koliko može dobiti ako uđe u Ligu prvaka

Image
NIJE LOŠE... /

Evo koliko je Dinamo do sada zaradio u Europi i koliko može dobiti ako uđe u Ligu prvaka

Kako do treće jakosne

U nastavku kvalifikacija posljednja prepreka prije ulaska u grupnu fazu Lige prvaka bit će im moldavski Sheriff, koji je senzacionalno izbacio Crvenu zvezdu. E sada, Dinamo isto tako ima izgleda biti u trećoj jakosnoj skupini prilikom ždrijeba grupne faze, a to bi bila velika stvar jer bi Modri izbjegli barem jednog težeg protivnika.

Dinamo ima treći najveći koeficijent među klubovima koji su u četvrtoj jakosnoj skupini, a to pak znači da mu do početka grupne faze treba da tri kluba s većim koeficijentom ispadnu kako bi otišli u višu jakosnu skupinu.

Dinamu se treba poklopiti nekoliko rezultata. Prvo da Niko Kovač i njegov Monaco svladaju Šahtar, što se i očekuje. Zatim, PSV mora proći Benficu i to je pak malo teže za očekivati, a najteže je za očekivati da će Brondby svladati RB Salzburg, a Dinamu se i to mora poklopiti.

Play ponuda
Play ponuda