'DINAMO ME PODJSEĆA NA SRPSKU MOMČAD': / Trener Flore rekao je uoči utakmice nešto zbog čega bi se mnogi mogli naljutiti

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Oglasio se prije susreta s Dinamom i trener Flore Jurgen Hehn koji je najprije odgovorio na pitanje je li ovo za njega najveća utakmica u životu

1.10.2020.
16:43
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaše Dinama i Rijeke u četvrtak čekaju ogledi posljednjeg kola kvalifikacija za plasmana u Europsku ligu. Modri od 19 sati na Maksimiru igraju protiv estonske Flore, dok rijeka svoj susret započinje sat kasnije u Kopenhagenu.

Dinamo je favorit i sve osim plasmana “Modrih” u skupinu bila bi katastrofa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujem da je momčad svjesna, a to ne treba kriti, da je Dinamo apsolutni favorit, ali da pritom treba respektirati suparnika. Vidjeli smo i u Mađarskoj što je nogomet i što se dogodi kad ne iskoristiš svoje prilike. Siguran sam da će momčad odgovoriti na najbolji način, te da ćemo ostvariti pobjedu i plasirati se u skupinu,” kazao je trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić dan uoči utakmice.

DINAMO I RIJEKA IGRAJU UTAKMICE SEZONE: Evo gdje možete gledati njihove odlučujuće nastupe za plasman u Europsku ligu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Agresivnost, tehnika i brzina'

Oglasio se prije susreta s Dinamom i trener Flore Jurgen Hehn koji je najprije odgovorio na pitanje je li ovo za njega najveća utakmica u životu.

"Nisam razmišljao na taj način, već svaku utakmicu smatram jednako važnom, kako one u Europi, tako i one u prvenstvu. S druge strane, ako gledamo na utakmicu kao na priliku da možemo napraviti nešto veliko, opet, već su neki estonski klubovi bili u toj situaciji, u tom dijelu natjecanja, pa ni po čemu ova utakmica nije presedan", rekao je uoči utakmice Henn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledali smo dosta Dinamovih utakmica, u svima su iste značajke Dinamove igre agresivnost, tehnika i brzina. Podsjećaju me po načinu igre na srpsku momčad, Radnički iz Niša, s kojim smo igrali prošle godine", rekao je trener Flore te dodao:

"Nogomet je nepredvidljiv pa ja ne mogu unaprijed reći kako će izgledati ta utakmica, u kojem će smjeru ići. Ali, ako ćemo uspjeti pratiti njihov tempo i brzinu, to bi mogli biti važni elementi za mogući uspjeh."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo