rastanak je neminovan / Dinamo 'krade' i najboljeg igrača Gorice? 'Istina je da se raspituju, ali Belog žele i iz liga petice!'

Image
Foto: Luka Stanzl/Igor Kralj/PIXSELL

Ponajbolji igrač Gorice uskoro bi mogao odjenuti modri dres, a trener Gorice potvrdio nam je tek kako je interes za njegovog igrača ogroman

21.1.2019.
18:43
Luka Stanzl/Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su potpisali prvog stijelca lige Komnena Andrića iz zaprešićkog Intera, Dinamo bi mogao 'ukrasti' i ponajboljeg igrača Gorice, Iyayija Believe Atiemwena. 

Popularni 'Beli' kako mu je nadimak u svlačionici, ali i u cijeloj Prvoj HNL, ove je sezone prikazao vanserijski nogometni talent, a u jesenskom je dijelu prvenstva zabio sedam pogodaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vam potvrditi ništa osim da interes postoji. Beli je još uvijek naš član i jutros je odradio trening s momčadi, ali raspitivanja ima", prokomentirao je za Vijesti.hrSergej Jakirović, trener najvećeg hita prvenstva ove sezone. 

Nagađa se kako će odštetna cifra za selidbu Atiemwena na Maksimir biti oko dva milijuna eura, a Jakirović otkriva kako hrvatski prvak nije jedini klub koji se za njega raspitivao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Belog žele i iz Europe. Klupski čelnici u stalnom su kontaktu s europskim klubovima, tu se radi o momčadima iz lige petice i teško ćemo ga zadržati", zaključio je Jakirović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo