NIJE SE USPIO DOKAZATI / Dinamo još nije završio s rasprodajom. Za ne tako visoku cifru puštaju jednog od zanimljivijih mladih igrača

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Trener Damir Krznar ne koristi ga baš previše u posljednje vrijeme

31.8.2021.
22:51
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Prijelazni rok u Hrvatskoj završava 31. kolovoza u ponoć, ali samo za ulazne transfere i klubovi još uvijek mogu prodavati igrače, a čini se da Dinamo upravo to i namjrava.

Pojavila se informacija na Twitteru da Modri prodaju jednog od svojih zanimljivijih, ali još uvijek nedovoljno dokazanih igrača, i to u poljsku Legiju koju su nedavno izbacili u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o Lirimu Kastratiju, a šuška se kako bi za njega mogli dobiti ne baš tako velikih milijun eura plus još postotak od sljedećeg transfera. Kastrati je ovoga ljeta bio jedan od najboljih igrača tijekom priprema i uvodnog dijela sezone, ali trener Damir Krznar ne koristi ga baš previše u posljednje vrijeme, a za njega tek neće biti mjesta ako se Krznar prebaci u potpunosti na 3-5-2 sustav u kojem nema krilnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kastrati je u Dinamu ostao enigma, čini se i dalje kako je riječ o silnom potencijalu i Kosovar je jedan od najbržih ako ne i najbrži igrač Prve HNL, a tek su mu 22 godine i još se nije isprofilirao u potpunosti. Prijelazni rok u Poljskoj traje do 1. rujna u ponoć i transfer se do tada svakako stigne realizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo