DINAMO JEDNOG OD NAJBOLJIH MLADIH IGRAČA POSLAO NA POSUDBU: / Talentirani ofenzivac pojačat će redove hrvatskog prvoligaša

Image

Ako se nametne i dokaže igrama u dresu Slavena, možda zaradi i promociju A momčad Dinama sljedeće sezone

10.2.2021.
15:26
VOYO logo

Mladi i perspektivni veznjak Dinama, Edin Julardžija, nastavit će sezonu u redovima hrvatskog prvoligaša i trenutno sedmoplasirane momčadi Prve HNL, Slaven Belupa.

Dinamo je mladog Julardžiju posudio Koprvničanima do kraja sezone i to bez prava otkupa, što znači da će se nakon 30. lipnja vratiti na Maksimir, a Edin će svakako biti veliko pojačanje u veznom redu momčadi Tomislava Stipića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

18.08.2020., Nyon, Svicarska - Zavrsnica UEFA Lige prvaka mladih, cetvrtfinale, GNK Dinamo - S.L. Benfica. Edin Julardzija Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Julardžija je prošao je Školu nogometa Dinama, a u prvom dijelu sezone odigrao je 17 utakmica i postigao tri pogotka za njihovu B momčad koja se natječe u Drugoj ligi. Edin slovi za jednog od najvećih talenata svoje generacije i član je U-19 reprezentacije Hrvatske te da je osam puta nosio dres mladih selekcija.

"Lijep je osjećaj biti dio Slaven Belupa. Stigao sam u organiziranu momčad s dobrom energijom i veselim se utakmicama koje su pred nama", rekao je Julardžija po dolasku u Slaven. A tko zna, ako se nametne i dokaže igrama u dresu Slavena, možda zaradi i promociju A momčad Dinama sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo