OPA / Znaju li Španjolci protiv koga igraju? UEFA objavila zastrašujući podatak o Dinamu uoči okršaja sa Sevillom

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo u četvrtak od 21 sat gostuje kod trenutno druge momčadi španjolske La Lig u sklopu šesnaestine finala Europa lige

16.2.2022.
15:18
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Na Maksimiru su trenutno sve misli usmjerene prema Sevilli i prvoj utakmici šesnaestine finala Europa lige. Dinamo u četvrtak od 21 sat gostuje kod trenutno druge momčadi španjolske La Lige.

Image
STRAHUJU OD BOYSA /

Španjolci proglasili utakmicu visokorizičnom, Sevilla demantirala Dinamo: 'To što su objavili nije točno'

Image
STRAHUJU OD BOYSA /

Španjolci proglasili utakmicu visokorizičnom, Sevilla demantirala Dinamo: 'To što su objavili nije točno'

Dinamo će odigrati svoj susret u Europi nakon dobrog ulaska u nastavak sezone HNL-a. Prvo su svladali Rijeku u derbiju s 2:0, da bi potom redom bili boli od Istre i Gorice s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski prvak ne zna za poraz od 5. prosinca kada ih je Hajduk svladao na Maksimiru s 2:0. Da stvar bude bolje, Modri od tada nisu upisali niti remi, nego su nizali isključivo pobjede. Padali su West Ham, Slaven, Dragovoljac, Istra u dva navrata, Rijeka i Gorica, a u prijateljskim susretima za vrijeme pauze između polusezona, padali su Olimpija iz Ljubljane, Koper, Domžale i Rogaška.

Sjajan početak u nastavku sezone

Danas je stranica Europske lige na svojim društvenim mrežama objavila listu klubova koji su u najboljoj formi, a na vrhu se nalazi - Dinamo. Gledaju se pobjede u domaćim ligama kao i u Europa ligi te je hrvatski prvak iza sebe ostavio klubove poput Napolija, Porta, Barcelone, Lyona i Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seville nema u top deset klubova, ali to ne znači da se Dinamo može opustiti. Trenutno su druga momčad španjolske La Lige s 50 bodova, dok je Real prvi s četiri boda više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici su slavili protiv Elchea s 2:0, remizirali su s Osasunom, Celtom i Valencijom te su upisali poraz od Betisa u osmini finala španjolskog Kupa Kralja.

Hrvatskog prvaka očekuje težak posao, ali će imati veliku podršku s tribina. U Španjolsku putuje 1200 navijača, što za Španjolce predstavlja problem. Utakmica je označena susretom "visokog rizika" jer se među 1200 Dinamovih navijača nalazi "400 radikalnih" Bad Blue Boysa. Španjolska policija će stoga pojačati osiguranje u centru grada i na prilazu stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

18.03.2021. Zagreb, stadion Maksimir - Uzvratna utakmica osmine finala Europske nogometne lige: GNK Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur .Mislav Orsic Photo:

Dinamo će tako u utakmicu sezone ući kao klub u najboljoj formi od svih natjecatelja u Europskoj ligi, a svi se dobro sjećamo pobjede nad Tottenhamom kada su mnogi mislili da Modri nemaju šanse. Sevilla je težak zalogaj, ali ne i nemoguć.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo