JESMO LI GA DOVOLJNO CIJENILI / Dinamo je prodao nekada glavnog napadača Gavranovića, a pogledajte kako su ga dočekali u novom klubu

Image
Foto: Screenshot

Gavranović je u Prvu HNL stigao prije pet i pol godina, a ostavio je veoma dubok trag

12.8.2021.
12:49
Screenshot
VOYO logo

Švicarski reprezentativac, Mario Gavranović, novi je igrač turskog prvoligaša Kayserispora, a Dinamo će zaraditi pristojnih 2.3 milijuna eura na njegovu transferu.

Gavranović je u Prvu HNL stigao prije pet i pol godina, a ostavio je veoma dubok trag. Prvo je u dresu Rijeke briljirao i osvojio je naslov prvaka Hrvatske, a onda je posljednje tri godine proveo u Dinamu za koji je ukupno u 132 nastupa upisao 48 golova i 20 asistencija. Prošle sezone bio je posebno produktivan zabivši 17 golova u 27 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priredili mu veliki doček

Gavranović je, podsjetimo, prošloga ljeta napustio Dinamo po isteku ugovora i bio je dulje vrijeme otpisan, ali ga je Zoran Mamić tada vratio i dao mu novi ugovor jer se Bruno Petković ozlijedio. Gavranović je tada ušao u sjajnu formu, ali ove sezone svejedno nije u planovima Damira Krznara i upravo zbog toga je sada u 32. godini obavio novi transfer u Tursku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kayserispor mu je dao ugovor na dvije godine s mogućnošću produljenja na još jednu, ali Švicarca je po dolasku dočekalo pravo iznenađenje. Dočekali su ga mnogobrojni navijači i priredili mu sjajnu dobrodošlicu. Dinamu je Švicarac bio višak, ali Turcima će on biti veliko pojačanje jer se uglavnom bore za opstanak u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo