ŠOK U MAKSIMIRSKOJ 128: / Dinamo ipak izbačen iz Lige prvaka

Image

Krovna organizacija europskog nogometa UEFA izbacila je juniore Dinama iz Lige prvaka zbog administrativne pogreške prilikom sraza osmine finala protiv Anderlechta, potvrdili su iz kluba.

29.2.2016.
10:49
VOYO logo

Podsjetimo, juniori Dinama ostvarili su fantastičan rezultat svladavši Anderlecht s 2:0 plasiravši se tako u četvrtfinale juniorske Lige prvaka u kojem ih je trebala čekati Barcelona. Ali, nakon utakmice vodstvu Modrih stigla je obavijest kako je došlo do administrativne pogreške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv mladih Belgijaca nastupio je Matija Fintić, iako je u utakmicama skupine skupio tri žuta kartona i nije imao pravo nastupa. U Maksimirskoj 128 zavladao je šok, Anđelko Ivanjko, osoba koja je skrivila tu pogrešku momentalno je suspendirana. Svi znamo da kod takvih propusta UEFA najčešće izbacuje momčad koja je skrivila pogrešku takve vrste, a to se potvrdilo i u ovom slučaju.

Image
Image

Slamka spasa im nije prošla

No, ono za što su se u Dinamu hvatali za neku svojevrsnu slamku spasa je to što se Anderlecht javio i poručio kako se neće žaliti jer je bolja momčad prošla među osam najboljih u Europi, a pristali su na ideju da se sporna utakmica ponovno odigra. Međutim, to Modrima nije pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"GNK Dinamo obavještava navijače i javnost da je UEFA-ina Disciplinska komisija donijela odluku da se mlada ekipa Dinama zbog povrede pravila u utakmici protiv Anderlechta izbacuje iz Lige prvaka mladih. Dinamo je tako unatoč pobjedi na terenu izbačen iz natjecanja, a u četvrtfinale prolazi Anderlecht", stoji u priopćenju Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo