DINAMO I OSIJEK UVELI DRASTIČNE MJERE: / Klubovi prekinuli sve aktivnosti, na Gradskom vrtu opća zabrana ulaska

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Klubovi sve rade kako bi smanjili rizik od zaraze koronavirusom

13.3.2020.
13:38
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U Nogometnom klubu Osijek u sljedeća dva tjedna, odnosno do trenutka opoziva ove odluke, privremeno se zaustavljaju sve aktivnosti, objavio je klub na službenoj stranci.

To znači da u tom razdoblju neće biti treninga ni prve, druge, a ni svih ostalih momčadi unutar Škole nogometa, dodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od ovoga petka zatvara se stadion Gradski vrt i vrijedi opća zabrana ulaska. Posao će klupska administracija i operativa obavljati od kuće, a svi igrači koji su pod ugovorom imaju obvezu ostati u gradu na Dravi, dakle, ne napuštati Osijek. To vrijedi ne samo za strance, nego za sve osječke profesionalce i igrače koji su na bilo koji način ugovorno vezani uz Bijelo-plave. Odluku je pojasnio direktor Igor Galić koji je istaknuo kako je bolje strpjeti se u iduća dva tjedna nego se kasnije suočiti s mogućim problemima. Galić i njegovi najbliži suradnici u stalnom su kontaktu sa Stožerom civilne zaštite, odgovorno i pravodobno postupajući prvenstveno u cilju prevencije i zaštite zdravlja svih onih koji su izravno ili posredno vezani uz NK Osijek", priopćili su Osječani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih i Dinamo je odlučio prekinuti sve klupske aktivnosti te su poduzeli sljedeće mjere:

1. Odgoda utakmice četvrtfinala Lige prvaka mladih GNK Dinamo - SL Benfica koja je trebala biit odigrana 18. ožujka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Otkazivanje trenažnih procesa prve i druge momčadi te svih selekcija nogometne škole Dinamo do 23. ožujka 2020., uz napomenu da će sve natjecateljske selekcije dobiti individualne programe za trening te upute o mjerama prevencije koje trebaju provesti

3. Redukcija aktivnosti klupske administracije (klub i nogometna škola) i djelatnika održavanja stadiona na nužnu razinu uz skraćivanje radnog vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo