Dinamo Hajduku nudi 2 milijuna eura?!

Nova poljudska glasina kaže kako je Hajduk navodno dobio izdašnu ponudu od 2 milijuna eura za svog stopera Marija Maloču.

9.1.2012.
21:34
VOYO logo

Mario Maloča po svemu sudeći postao je najpoželjniji eksponat u zimskog izlogu Hajduka. Nakon što je Bijelog stopera u svoje redove htio dovesti njemački Kaiserslautern, u igru se uključio i kijevski Dinamo.

Prvotna ponuda Nijemaca od 1,2 milijuna eura je zastala na dogovoru Hajduka i Maloče, ni jedna strana nije bila zadovoljna raspodjelom sredstava što je na kraju dovelo do fijaska cjelokupnog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, samo nekoliko dana poslije, Hajduk je dobio novu ponudu. Ako je suditi prema glasinama koje kruže Poljudom, kijevski Dinamo našeg Ognjena Vukojevića spreman je keširati čak 2 milijuna eura, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ponuda je to u kojoj bi se ovog puta Hajduk i Maloča mogli puno lakše dogovoriti s obzirom da se transfer između kluba i igrača dijeli 60:40, i da bi u takvom raspletu apetiti Bijelih, koji za svog stasitog stopera traže neto iznos od milijuna eura, očito bili zadovoljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo