IZ MODROG U LJUBIČASTO /

Dinamo ga je oteo Hajduku kao najvećeg talenta generacije, a sad ga šalje na posudbu u susjedni kvart

Image

Velika nada hrvatskog nogometa nakon dolaska iz Hajduka nije se uspio nametnuti u Dinamu pa ga Ante Čačić šalje na posudbu u Drugu ligu

10.2.2023.
11:03
VOYO logo

Marko Brkljača je prošlog srpnja bio glavna priča hrvatskog nogometa. Riječ je o 18-godišnjem nogometašu koji glasi za jednu od najvećih nada našeg nogometa, a u ljeto 2022. napustio je Hajduk i prešao u Dinamo.

Digla se velika prašina nakon toga. Iz Hajduka nisu pristali na uvjete koje su postavili Brkljačini zastupnici i otac, a Modri su iskoristili priliku i doveli ga u svoj kadar.
Pola godine kasnije Dinamo ga šalje na posudbu jer Ante Čačić, prema pisanju Sportskih novosti, Brkljaču ne vidi kao igrača za prvu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Maksimira u Dubravu

U konkurenciji je bilo nekoliko zagrebačkih drugoligaša, a kako donosi Dalmatinski portal, Brkljača seli u susjedni kvart točnije u Dubravu.

Podsjetimo, trakavica oko prelaska ovog perspektivnog 18-godišnjaka završila je i na sudu. Naime, njegov otac Oliver Brkljača je dao intervju trojici zagrebačkih novinara te je tom prilikom otkrivao detalje ugovora koji je njegovom sinu nudio Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani su reagirali prvo na svojim službenim stranicama, a potom su i tužili Brkljaču starijeg tražeći naknadu za 'štetu uzrokovanu njegovim izjavama'.
Navodno je Hajduk tražio iznos od nešto manji od 15 tisuća eura i objavu presude na stranicama medija koje su objavile taj intervju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo