DINAMO DVAMA PREKRASNIM GOLOVIMA SVLADAO LOKOMOTIVU: / Gvardiol i Atiewmen zabili vrlo efektne pogotke

Image

Dinamo je rutinski upisao tri boda protiv ove sezone slabašne Lokomotive

11.4.2021.
21:00
VOYO logo

Nogometaši Dinama vratili su se na vrh ljestvice Prve HNL 2-0 (1-0) pobjedom na gotovanju u Kranjčevićevoj ulici protiv posljednje Lokomotive.

Strijelci za novi uspjeh Dinama bili su Gvardiol (30) i Atiemwen (69).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je rutinski upisao tri boda protiv ove sezne slabašne Lokomotive, prvi pogodak na utakmici Gvardiol je postigao u 30. minuti, nakon što je neometan primio loptu u suparničkom kaznenom prostoru ona mu je malo pobjegla, ali je potom klizećim startom uputio udarac sa 14 metara koji je iznenadio Hendiju.

Image
Image

11.04.2021., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Pobjedu je potvrdio Atiemwen u 69. minuti, Jakić je uputio dugu loptu u kazneni prostor Lokomotive, tamo ju je Oršić spustio glavom točno u trk Atiemwenu koji je imao lagan zadatak zatresti mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći Dinamo sada ima 64 boda, dva više uz utakmicu manje od drugog Osijeka koji je ranije u nedjelju igrao 2-2 na gostovanju kod Slavena Belupa, dok je Lokomotiva ostala na dnu sa 20 bodova, četiri manje od osme Istre 1961 i devetog Varaždina.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO

STADION KRANJČEVIĆEVA, ZAGREB, PRVA HNL 28. KOLO, 19:10

LOKOMOTIVA - DINAMO 0:2

SASTAVI:

Lokomotiva: Hendija - Cipetić, Lešković, Papadopulos, Marković - Cokaj, Marić, Maleš - Kallaku, Šimić, Marin

Dinamo: Livaković - Stojanović, Lauritsen, Perić, Gvardiol - Franjić, Ivanušec, Majer, Ademi, Kastrati - Tolić


Kraj utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' - Igrat će se još dvije minute.

85' - Bliži se kraj, Dinamo ima gotovo nenadoknadiv rezultat za Lokomotivu, a iskoristio je priliku i malo se odlijepio od drugoplasiranog Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

81' - Stala je malo igra, valjda su umorni i jedni i drugi, ali u globalu igra sve vrlo dobar nogomet.

73' - Da, otkako su ušli ovi stožerni igrači, Dinamo je proigrao i sada se igra polako seli pred vrata Lokomotive, a činjenica je da su se ovi dosta potrošili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70' - GOOOOL! Atiemwen je zabio nakon loše reakcije obrane Lokomotive. Svi su zaspali, lopta je prešla cijelu liniju, a onda je Oršić spustio glavom za Atiemwena i ovaj je lagano poentirao iz blizine.

69' - Tolić ide van Jakić ulazi, Kastrati također, a ušao je Atiemwen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

65' - Dinamo i dalje neuvjerljiv, Lokomotiva igra vrlo dobro i nekoliko je puta ozbiljnije prijetila.

58 - Dinamo, mora se priznati, ne izgleda baš najbolje u drugom dijelu i Lokomotiva je puno bolja i konkretnija. Ademi sada izlazi van ulazi Oršić, a umjesto Gvardiola ulazi Čabraja. Malo je to odlučio osvježiti Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

56' - Rukama i nogama zaustavljaju Gvardiola prvo je na njemu napravio prekršaj Chajia, a niti on ne ostaje dužan pa vraća to prekršajem na igraču Lokomotive.

50' - Chajia, koji je ušao na poluvremenu, šutirao je u donji lijevi kut Livakovića i to vrlo jako i oštro, ali golman Dinama je spreman i brani. Jako dobar šut i još bolja obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - Počelo je drugo poluvrijeme.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj prvog dijela.

45' - Još će se malo igrati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

40' - Gvardiol je dobio jedan udarac u glavu sada od Leškovića, ali sve je u redu i igra se nastavlja.

36' - Što radi ovaj Gvardiol, kakav igrač! Opet je bio u gol šansi, ali za malo mu je skinuo vratar. Melje Joško po boku, otima lopte, kreira i sudjeluje u napadu... Opako dobar igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30' - GOOOOL! Gvardiol je zabio! Dinamov branič sjajno se ubacio u kazneni prostor, zatim je fintom prevario dvojicu stopera Lokomotive i onda u padu pogodio s nekih 12 metara iskosa.

25' - Ništa se posebno nije dogodilo, Dinamo pokušava izgraditi nekakav suvisao napad, ali Lokomotiva igra vrlo disciplinirano i ne dozvoljava ikakve komplikacije pred svojim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15' - Nije bilo ozbiljnijih prilika niti s jedne strane, Lokomotiva igra kompaktno i defenzivno te strpljivo čeka svoju šansu iz kontre, ali Dinamo za sada ne uspijeva probiti blok i ugroziti vrata Hendije.

10' - U vrhu napada Dinama je Marko Tolić, inače ofenzivni veznjak, a tu je jer Damir Krznar nema baš previše opcija u napadu. Petković se još nije vratio u formu nakon ozljede, a Gavranović je izvan pogona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6' - Franjić je sada grubo startao nad Šimićem i dobio je opomenu suca.

3' - Dosta grub start na Ademiju je sada bio,, dugo je ležao kapetan Dinama s bolnim grčem na licu, ali se na koncu pridigao i nastavio, iako šepa i dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' - Počela je utakmica.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike