BILI U CENTRU NEZADOVOLJSTVA JAVNOSTI: / Dinamo dovodi igrače koje je Ševčenko htio prodati Milanu?

Image

Dinamo ima na piku trojicu igrača Dnipra, posrnulog kluba koji je prije dvije godine igrao finale Europske lige, a sada grca u problemima.

4.4.2017.
20:31
VOYO logo

To su otkrili ukrajinski mediji. Sportski direktor Dinama Romeo Jozak navodno je i izjavio da žele veznjaka Maksima Lunjova, te još dvojicu mladih napadača. Goal doznaje da se radi o Denisu Balanjuku i Juriju Vakulkou, iako je moguć interes i za Artema Dovbika.

Nikakvih kontakata još nije bilo

No, iako nikakvih kontakata između dva kluba još nije bilo, ova priča je vrlo moguća jer je menadžer svim tim igračima Ivica Pirić. Bivši hrvatski nogometaš koji je dobar dio igračke karijere proveo u Ukrajini, a potom ondje započeo menadžerski put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pick modrih Lunjov ponajveći je ukrajinski talent, veznjak koji ima kvalitetu i koji je upotrebljiv. Iako nije baš brz, vrlo je pametan i tehnički jak igrač, koji može igrati na svim pozicijama u veznom redu, od zadnjeg veznog, oba krila, do polušpice.

Ukrajinska javnost ne vjeruje Ševčenku

Zanimljivo je da je Balanjuka i Dovbika ukrajinski izbornik Andrij Ševčenko pozvao na okupljanje u rujnu, uoči početka kvalifikacija, kada je okupio veći broj igrača. Međutim, obojica su nakon nekoliko dana prebačeni U-21 reprezentaciji. Ostalo je, stoga, pitanje zašto ih je Ševčenko uopće zvao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na to se nadovezala i tvrdnja da je izbornik Ukrajine na jednu utakmicu Dnipra doveo predstavnike Milana i ponudio im petoricu igrača! Među njima su bili Lunjov i Balanjuk, a ukrajinska nogometna javnost taj je Ševčenkov potez, dakako, kritizirala. Inače, Ševčenko baš i ne uživa povjerenje ukrajinske javnosti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo