JESENSKI SPASITELJ / Dinamo će otkupiti Kaneka, a već ima ponudu za preprodaju? Japanci tvrde: 'O svemu su informirani'

Image
Foto: pixsell

Japanski nogometaš pokazao je što zna i može kada je dobio pravu priliku, a sada je nezaustavljiv

28.12.2023.
9:03
pixsell
VOYO logo

Takuro Kaneko je s etiketom još jednog transfer-promašaja u momčadi Dinama, ubrzo postao nezamjenjivi član udarnog sastava. Sve je počelo infarktnom završnicom i preokretom protiv Lokomotive, nakon čega Sergej Jakirović više nije mogao zamisliti momčad bez brzonogog Japanca.

Image
VELIKA PRIJETNJA /

Dinamov sljedeći europski protivnik predstavio novo pojačanje: 'Prvi Božićni poklon je u kući'

Image
VELIKA PRIJETNJA /

Dinamov sljedeći europski protivnik predstavio novo pojačanje: 'Prvi Božićni poklon je u kući'

Fenomenalne igre ljevonogog brzanca oduševile su navijače, ali i čelnike kluba koji su gotovo sigurno odlučili otkupiti njegov ugovor od Sappora. Iako je Dinamo platio posudbu 400 tisuća eura, za otkup ugovora morat će izdvojiti 1,1 milijun eura. Ipak, to je prava sitnica u usporedbi s tim što je Kaneko dosad već donio, ali i još može donijeti Plavima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što se tu misli na izvedbe na travnjaku, japanski Goal iznio je zanimljivu informaciju oko Kaneka koji bi uskoro čini se, mogao i financijski doprinijeti klubu iz Maksimirske 128. Naime, ugovor bi trebao biti otkupljen već sada u zimskom razdoblju kako bi Dinamo mogao imati bolje pregovaračke uvjete na ljeto.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitna je to stavka, jer Japanci tvrde kako je u Maksimir već sletjela ponuda bundesligaša Freiburga koji je navodno spreman platiti 6 milijuna eura Dinamu, uz još potencijalna dva milijuna eura kroz bonuse za 26-godišnje krilo.

Sve te tvrdnje Japanci potkrjepljuju navodnim izvorima iz Njemačke koji to potvrđuju, ali i to treba uzeti s rezervom obzirom da u Freiburgu baš na toj poziciji desnog krila već igra jedan ljevonogi japanski nogometaš, Ritsu Doan. Doan je standardni reprezentativac Japana koji je godinu dana mlađi od Kaneka, a prema Transfermarktu vrijeddi 18 milijuna eura. Freiburg ga je u ljeto 2022. godine doveo iz PSV-a za 8,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo