DINAMO BI ZA NEKOLIKO DANA MOGAO BITI NEPREPOZNATLJIV: / Čak petorica ključnih igrača napuštaju Maksimir u velikim transferima

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Gvardiol odlazi u Leipzig, navodno, za 15 milijuna eura i poneki milijun eura kroz bonuse

22.9.2020.
17:58
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dobro zapamtite Dinamo koji ste gledali posljednjih tjedana jer za koji dan on možda više neće tako izgledati. Naime, nakon što su "modri" dogovorili transfer mladog i talentiranog stopera Joška Gvardiola u Leipzig, klub bi lako mogla napustiti još četvorica vrlo važnih, da ne kažemo i ključnih igrača.

Gvardiol odlazi u Leipzig, navodno, za 15 milijuna eura i poneki milijun eura kroz bonuse, a nedugo nakon što je taj transfer praktički potvrđen, počelo se pisati o odlasku vratara Dominika Livakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski Rennes prodao je svog vratara Edouarda Mendyja Chelseaju i sada užurbano traži novog vratara, a navodno su savršeno rješenje pronašli u Livakoviću. Vratar Dinama u sjajnoj je formi, odlično brani i za Dinamo i za nacionalnu vrstu, još je uvijek mlad i razvija se, a što je najvažnije neće biti preskup. Livaković navodno ima i dogovor s Dinamom da smije otići ako dođe ponuda veća od 10 milijuna eura, a Rennes je navodno već poslao jednu takvu.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dominik Livaković

Odlaze još trojica

Nadalje, pojavila se priča i o odlasku još trojice važnih Dinamovih nogometaša. Očito je da za najvećeg talenta Dinama, Antonija Marina, opet neće biti mjesta u udarnoj postavi i ne čudi što si mladić već traži izlaz. Marina navodno potražuje talijanska Sampdorija, a procjenjuje se da je iznos negdje oko šest milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još od odlaska Nenada Bjelice piše se o odlasku Emir Dilavera, ali zbog deficita na obrambenim pozicijama u Dinamu on je još tamo. Međutim, po Dilavera je navodn došao turski Rizespor i ovaj bi tamo trebao preseliti do kraja prijelaznog roka.

Na koncu, klub bi mogao napustiti i Amer Gojak. BiH nogometaš već je dugo na izlaznim vratima kluba, ali očito je da konkretnih ponuda do sada nije bilo. Gojaka sada, navodno, potražuju čak tri velika europska kluba, Hertha, Bologna i Genoa. Gojak trenutno vrijedi pet milijuna eura prema Transfermakrtu, a Dinamo ga sigurno neće pustiti ispod tog iznosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo