Dinamo našao kapitalca! Stiže pojačanje iz Porta?

Dinamo je novo pojačanje našao u Portu! Nije Jackson Martinez, Silvestre Varela ili Kleber, već - Kelvin. Mladi ofanzivac trebao bi preseliti na posudbu u Maksimir.

3.1.2013.
18:15
VOYO logo

Brazilac je odigrao samo 46 minuta za prvu momčad portugalskog giganta ove sezone. Uglavnom je sjedio na klupi i tu i tamo igrao za B momčad Porta (pet nastupa, jedan gol). Platili su ga čak tri milijuna eura, sa 17 je preselio iz Parane u Portugal, ali očito s njim fantastična skautska mreža portugalskog prvaka nije pogodila.

Kelvin je prošlu sezonu proveo na posudbi u Rio Aveu (ukupno 27 utakmica, po dva gola i asistencije) i ove zime ga Portugalci žele nekome 'uvaliti'. Posao oko njegovog transfera vodi Zoran Stojadinović, nogometni menadžer koji je igračku karijeru započeo početkom 80-ih u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stojadinović je krilnog napadača nudio i Crvenoj zvezdi. Srpski klub je ozbiljno zagrizao za Kelvina, ali na kraju su priznali da oni nemaju 300.000 eura za njegove usluge do kraja sezone. Očito Dinamo ima, jer su portugalski mediji prije par dana najavili takav scenarij. Navodno, sad je izgledno da će 19-godišnji Brazilac doći u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo