MAKSIMIRSKA LJEPOTICA / Dinamo objavio cijene godišnjih ulaznica, navijači ogorčeni: 'U upravi jedu lude gljive za ručak'

Image
Foto: Pixsell

Prije samo dvije godine godišnja ulaznica za sjever dolje iznosila je 250kn. Sada je gotovo tri puta skuplja.

29.6.2022.
15:09
Pixsell
VOYO logo

Dinamo od sutra, 30. lipnja, u prodaju pušta u prodaju godišnje ulaznice za sezonu 2022./2023. Navijači koji postanu vlasnici godišnjih ulaznica moći će do kraja sezone ići na sve utakmice u HNL-u, Kupu i Superkupu te na sve europske utakmice u kvalifikacijama, skupinama i eventualnoj nokaut-fazi, bilo da je riječ o Ligi prvaka, Europa ligi ili Konferencijskoj ligi.

Navijači će za tribinu sjever dolje morati izdvojiti 700 kuna, jednako kao i za sjever gore. Zapad gore koštati će 1100 kn, a cijena za zapad dolje iznosi 1800kn. Navijači su na ove cijene reagirali vrlo negativno. Iako Dinamo prošle sezone nije nudio mogućnost kupovine godišnjih ulaznica, navijači tvrde kako su cijene previsoke u odnosu na uvjete na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A ništa idemo prodati bubrege", "Kaj da platim pa da se stadion sruši na mene", "Mislim da u upravi jedu krive gljive za ručak, da li ste vi normalni? 1800 kn za onu rupu od stadiona na kojoj cekas samo da ti se komad betona odlomi na glavu?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su samo neki od komentara na Dinamovoj objavi. Iz kluba su priopćili da je godišnje ulaznice moguće kupiti gotovinom, karticama i na rate. Članovi kluba imaju pravo iskoristiti popust na godišnje karte uz predočenje važeće članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo