SKANDAL U LIGI PRVAKA / Pogledajte neugodnu situaciju o kojoj svi pričaju. Simeone se odbio rukovati s Kloppom, trener Liverpoola podivljao na pressici

Image
Foto: Screenshot Twitter

Trener Liverpoola, Jurgen Klopp, htio se rukovati s trenerom Atletica, Diegom Simeoneom

20.10.2021.
9:03
Screenshot Twitter
VOYO logo

Fantastičnu utakmicu u trećem kolu skupine B Lige prvaka su odigrali Atletico i Liverpool u Madridu (2-3). Nakon samo trinaest minuta igre Liverpool je imao dva gola prednosti (Salah i Keita), ali Atletico je uistinu igrao nadahnuto i domaćinu se sve vratilo kroz dva pogotka sjajnog Griezmanna (20. i 34. minuta).

No, početkom drugog dijela Francuz je od junaka postao tragičar jer je dobio crveni karton, a brojčanu prednost Liverpool je naplatio u završnici. U 78. minuti je Salah realizirao jedanaesterac za pobjedu Liverpoola koji se tako, barem djelomično, osvetio za prošlosezonsko ispadanje u osmini finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost utakmicu je obilježio i jedan omanji skandal. Naime, trener Liverpoola, Jurgen Klopp, htio se rukovati s trenerom Atletica, Diegom Simeoneom, ali temperamentni Argentinac odbio je rukovati se i odjurio je u svlačionicu.

"Jurgen Klopp ide preko terena s ispruženom rukom, a Diego Simeone bježi. Bježi niz tunel, zanemaruje Kloppa, a Nijemac mu maše, ali nema rukovanja između trenera", opisao je tako BBC ovu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporni trenutak možete pogledati OVDJE.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Nisam ja idiot...'

Nakon utakmice, na medijskoj konferenciji, Klopp je komentirao baš ovu situaciju, a podivljao je kada ga je novinar pitao zašto je bio ljutit i je li Simeoneov potez bio razlog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam bio ljutit? Nemojte molim vas. Nisam idiot da mi stvarate takve priče. Da, htio sam se rukovati, a on nije i razumijem ga. Jasno mi je što mu se dogodilo. Simeone je emotivna osoba, ali vi niste dobra osoba kad od takve situacije želite napraviti skandal. Rekli ste da sam bio ljutit. Kad sam to točno bio ljut? Evo sad sam ljutit zbog vašeg pitanja", žestoko je komentirao Klopp.

Isto tako novinari su pitali Simeonea zašto se nije htio rukovati, a on je pojasnio kako inače ne prakticira rukovanje s drugim trenerima jer su obično nesretni zbog rezultata, a imao je i poruku za Kloppa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam vidim Jurgena Kloppa, ne bih imao nikakav problem pozdraviti ga", kratak je bio Simeone.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo