DEVASTIRANI RAKITIĆ PROGOVORIO O TEŠKOJ SITUACIJI: / 'Ne razumijem što se događa. Ne znam što se događa'

Image
Foto: Profimedia

Sada više nikom, pa ni samom Rakitiću, nije baš previše jasno što se događa

2.12.2019.
10:18
Profimedia
VOYO logo

Već gotovo pola godine hrvatski nogometaš Ivan Rakitić ne zna svoj status u Barceloni. Prvo su ga u potpunosti odstranili iz momčadi i skupljao je sićušnu minutažu, da bi sada koncem polusezone počeo dobivati sve više prilika. Spekulira se o njegovu odlasku već mjesecima, od transfera u Inter i Juventus, pa do prelaska u Manchester United, Milan i Sevillu.

Međutim, Rakitić je počeo igrati za Barcelonu i ti vrlo dobro pa sada više nikom, pa ni samom Rakitiću, nije baš previše jasno što se događa. Računa li klub na njega? Ne? Sprema li mu se transfer? Računa li trener na njega? Ima li planova za njegovu budućnost u klubu? Odgovora nema, a to je potvrdio i Rakitić nakon utakmice s Atleticom, u kojoj je odradio 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona during the Spanish championship La Liga football match between FC Barcelona and Real Valladolid on October 29, 2019 at Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain - Photo Xavier Bonilla / Spain DPPI / DPPI, Image: 479938186, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: Xavier Bonilla / AFP / Profimedia

Rakitiću nije jasno

"Ne razumijem što se događa, ne razumijem svoju situaciju jer želim igrati", iskren je bio Rakitić. Zatim je naglasio ako bi on htio ostati i igrati.

"Ne znam što će se dogoditi u mom slučaju, ali znam da ne postoji bolji klub od Barcelone ako budem igrao. Nema boljeg mjesta od Barcelone u tom slučaju... Želim svaki dan uživati u nogometu i ako to mogu u Barceloni, to će biti najbolje", rekao je Rakitić i dodao da na treninzima i u svlačionici osjeća podršku suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone odigrao je samo 456 minuta, a dobar dio tih minuta odigran je u posljednje dvije utakmice, ranije gotovo da se nije niti znalo za njega. Dolaze li neka druga vremena ili trener samo odmara prvu postavu te Rakitića koristi kao zamjenu ili mu je pak odlučio davati više šansi, vidjet ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo