Iznenada preminuo / Detalji tragične smrti vratara Širokog Brijega: Otišao kod prijatelja u goste i nikad se nije vratio

Image
Foto: Facebook Široki Brijeg

U momčadi Širokog Brijega odigrao je pod trenerom Gocom Sedloskim tri utakmice ove sezone

6.3.2019.
10:30
Facebook Široki Brijeg
VOYO logo

Nogometna javnost Bosne i Hecegovine ostala je u utorak u šoku. Iz Mostara je stigla vijest o iznenadnoj smrti nogometnog vratara Širokog Brijaga Krešimira Bandića koji je ovaj svijet napustio sa navršene 23 godine.

Bandić je preminuo od posljedica srčanog udara dok je boravio kod prijatelja u Mostaru, pišu Sportske novosti. Kako su istakli njegovi prijatelji i suigrači, bio je "sjajan momak, uvijek vedar i pristojan", te je zbog toga ovaj gubitak još i veći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi Širokog Brijega odigrao je pod trenerom Gocom Sedloskim tri utakmice ove sezone. Nastupio je protiv Zvijezde, Sarajeva i Tuzle.

Inače, ovo je treća tragedija koja je zadesila Široli Brijeg u posljednjih 20 godina. Petnaestogodišnjeg Josipa Musu na kraju treninga 2000. godine pogodio je grom, a 2007. godine se 19-godišnji Ivo Karačić na treningu srušio i umro od posljedica koje mu liječnički pregledi nisu mogli otkriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo