DETALJ SA 'ZLATNE LOPTE' KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: / Lani je zbog toga Modrić bio na tapeti, a sada je Didier Drogba

Image
Foto: Profimedia

Među gostima na svečanosti u Parizu našao se i legendarni Bjelokošćanin Didier Drogba

3.12.2019.
13:09
Profimedia
VOYO logo

Šesti put u karijeri argentinski nogometni majstor Lionel Messi postao je dobitnik "Zlatne lopte" koju francuski magazin France Football dodjeljuje najboljem nogometašu svijeta. Messi je nagradu primio na svečanosti u pariškom "Theatre du Chatelet" iz ruku kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića koji je prošle godine bio slavodobitnik.

Messiju je ovo druga nagrada ove godine nakon što je proglašen najboljim i u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), dok je Nizozemac Virgil van Dijk u kolovozu proglašen najboljim u izboru UEFA-a. Van Dijk je i ovoga puta gledao u Messijeva leđa, dok je treće mjesto osvojio Portugalac Cristiano Roanldo koji se niti ove godine nije pojavio na svečanosti u Parizu, baš kao niti lani kada je slavio Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skromni Didier

Među gostima na svečanosti u Parizu našao se i legendarni Bjelokošćanin Didier Drogba i izazvao je dosta pozornosti kada je na pozornicu izašao Kylian Mbappe.

"Prije točno deset godina prišao mi je jedan dječak i želio se slikati sa mnom. Obećao sam mu da ćemo se slikati nakon utakmice, ali sam ga na kraju odbio jer je to bila ona utakmica protiv Barcelone 2009. godine kad smo pokradeni. Bio sam toliko iznerviran sudačkim odlukama da nisam pristao na fotografiju. Kasnije sam saznao da je to bio Kylian Mbappe i došlo je vrijeme da mu ispunim obećanje", rekao je Didier Drogba i zatim je okinuo "selfie" koji je izazvao dosta reakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E onda su mnogi zapazili kako Didier Drogba koristi već sada zastarijeli model iPhonea. Mobitel koji Drogba koristi na tržište je izašao prije pet godina, a danas se iPhone 6 već smatra zastarjelim jer je iPhoneova serija već na modelu 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatno je vidjeti da jedan tako uspješan čovjek poput Drogbe koristi iPhone6", "Čovjek ima milijune, a koristi mobitel koji većina zemaljske kugle može sebi priuštiti", neki su to od komentara na Twitteru o Drogbi, koji je u krarijeri zaradio više od 100 milijuna eura.

Prisjetimo se, lani je u istoj situaciji bio Luka Modrić kada su ga uhvatili s još starijim modelom mobitela, iPhoneom 5s.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo