DERBI ZA DEBI: / "Ovo su najljepše utakmice za svakog igrača"

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić

Nakon nekoliko dana lošeg odrađivanja posla u dresu reprezentacije, hrvatski su nogometaši ponovno sretni u svojim klubovima.

10.9.2015.
17:45
PIXSELL, Sanjin Strukić
VOYO logo

Perišić je u završnici prijelaznog roka napokon ostvario transfer iz Wolfsburga. Klubovi su se natezali gotovo cijelo ljeto, da bi na kraju Nijemci ipak popustili i pristali prodati hrvatskog krilnog napadača Nerazzurrima. Transfer je okončan neposredno prije reprezentativne stanke, pa Perišić nije stigao biti predstavljen javnosti. Ta je 'nepravda' ispravljena u četvrtak, a 26-godišnjak je još jednom istaknuo da je dolazak u Inter bio lagana odluka.

"Najbolja stvar za moju karijeru"

"Bilo je teških trenutaka, ali ne možeš reći 'ne' ovakvom klubu. Razgovarao sam s čelnicima Wolfsburga i na kraju su me pristali pustiti. Prvi put u karijeri su se dva kluba borila za mene, ali Inter me stvarno jako želio, pogotovo trener Roberto Mancini i to mi je bilo iznimno važno", naglasio je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam čuo za zanimanje Intera, bio sam jako sretan, ne samo zbog Mancinija. Mislim da je dolazak ovamo najbolja stvar za ostatak moje karijere. Ovdje ima puno sjajnih igrača, puno je novih lica i nadam se da ćemo biti bolji nego prošle sezone", dodao je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čudno je bez Intera i Milana u Europi"

Zanimljivo, za premijeru u dresu Intera ga čeka Derby della Madonnina, okršaj protiv gradskog rivala Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit ću jako sretan ako zaigram u derbiju. Milan je, kao i Inter, imao problema prošle sezone i čudno je da ga nema u Europi. Najljepša stvar za svakog igrača je istrčati na teren u utakmicama protiv suparnika kao što su Milan i Juventus", zaključio je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo