DEMONI UPALI U KLUB: / Navijači Istre nezadovoljni tjeranjem Zgrablića, namjere i planovi Španjolaca nepoznati su

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Demoni Španjolcima pokazali palac dolje

25.6.2018.
22:46
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Grupa od desetak navijača Istre 1961, "Demona" ušla je tijekom popodnevnog treninga Istre 1961 na Gradski stadion "Aldo Drosina" i dosta agresivno razgovarala s trenerom Manuelom Marquezom Rocom i izvršnim direktorom Darkom Podnarom, javlja Glas Istre.

JAVNOST ŽELI OVOG ČOVJEKA ZA NOVOG VLASNIKA ISTRE 1961: Uskočio je u doslovno zadnji trenutak i spasio klub

Pritom su "Demoni" pitali zašto u Istri 1961 više nema mjesta za Ivana Zgrablića kojem su u pulskom klubu rekli da se "ne uklapa u viziju kluba jer se okreću mlađim igračima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Demoni" su također nezadovoljni odnosom španjolskih investitora prema igračima koji su iznijeli glavni teret prošle sezone, kao i nedostatkom komunikacije o njihovim planovima vezanim za budućnost pulskog prvoligaša. Iz razloga, što Španjolci nisu vlasnici kluba, no tako se ponašaju obzirom da su ušli u klub i počeli kadroviranja, smjenili trenera Darka Raića Sudara koji je spasio klub ne samo od ispadanja u drugu ligu, već i gašenja.

Koje su njihove namjere i planovi potpuno je nepoznato, jer se nikome ne oglašavaju osim Darku Podnaru. Također, novac koji se mora vratiti Danku Končaru, poznatom hrvatskom poduzetniku koji je spasio klub od gašenja dok su Španjolci kalkulirali hoće li klub igrati u prvoj ili drugoj ligi, nije uplaćen. Javnosti u Istri se to očito ne sviđa, a sada su palac dolje im pokazali i najvjerniji navijači, Demoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo