Razočarana legenda 'bježi' iz kluba nakon samo pet mjeseci?

Dojučerašnja ikona talijanskog nogometnog kluba Juventusa, Alessandro Del Piero, spremna je za odlazak iz australskog nogometa, svega pet mjeseci otkako je pristigao, tvrdi Tuttosport.

10.2.2013.
11:46
VOYO logo

Del Piero je razočaran formom svog Sydneyja, a Tuttosport tvrdi da je na njegovu adresu pristigla ponuda brazilskog nogometnog kluba Flamenga, kojeg s trenerske klupe vodi legendarni Brazilac Zico.

On je navodno osobno kontaktirao 38-godišnjeg napadača, te mu objasnio sve prednosti potpisivanja dvogodišnjeg ugovora s brazilskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuttosport također tvrdi da je Del Pierov brat, ujedno i savjetnik, odletio u Rio de Jainero na pregovore s Flamengom, a novosti vezane za njegov eventualni odlazak iz Australije trebale bi uskoro biti poznate.

Kompletirano je 20. kolo u australskoj nogometnoj ligi, a u posljednjem je ogledu Sydney s 2:1 na domaćem terenu pobijedio Brisbane. Opet je talijanski majstor Alessandro Del Piero bio u središtu pozornosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postigao je talijanski nogometaš prvi pogodak na utakmici, u 7. minuti. Bio je to njegov već jedanaesti gol u sezoni čime se nalazi na diobi trećeg mjesta ljestvice strijelaca.

Isto tako, postigla je legenda Juventusa šest pogodaka u posljednja četiri prvenstvena nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo