'Vrijeđali su me, a Bokšić je umirao od smijeha'

'Vrijeđali su Mihajovića i mene cijelu utakmicu, a Alen Bokšić je umirao od smijeha, on im nije bio interesantan. Čulo se u jednom trenutku i 'Dejane, ustašo'.

20.9.2012.
21:46
VOYO logo

Milanski Inter jest u skupini Europske lige zajedno s beogradskim Partizanom, a veznjaku talijanskog giganta Dejanu Stankoviću je iznimno drago zabiti 'crno-bijelima'. Naravno, Stanković je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali ove sezone će propustiti dvoboje zbog operacije.

Još u dresu Lazija zabio je Partizanu, dok je postajao i Kup pobjednika kupova. Ušao je s klupe i presudio utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dan pred polazak u Beograd kod kuće sam vježbao kako ću se radovati, jer sam znao da ću dati gol. Rekao sam treneru - 'Vi mene morate pustiti na teren bar 15 minuta'. Igrao sam pola sata i pogodio iz drugog kontakta sa loptom", rekao je Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je zabio gol, stavio je prst na usta i pokazao tribinama da ušute i izazvao salve uvreda.

"Vrijeđali su Mihajovića i mene cijelu utakmicu, a Alen Bokšić je umirao od smijeha, on im nije bio interesantan. Čulo se u jednom trenutku i 'Dejane, ustašo'. Nisam mogao vjerovati, rodilište u kojem sam se rodio je preko puta Partizanovog stadiona. Tek sam otišao iz Zvezde, vrijeđali su me i morao sam im se 'odužiti' golom", zaključio je Stanković čije izjave prenosi Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo