Engleski velikan u lovu na Bilićevu uzdanicu

Za hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena je navodno zainteresiran čitav niz premijerligaških klubova, no zasad se ne zna o kojima je riječ.

3.5.2012.
20:17
VOYO logo

Prema pisanju portala Footballgossip, za Dejana Lovrena zainteresiran je Liverpool. Naš 22-godišnji branič ima ugovor s Lyonom do 2016. godine, a tamo je prešao u siječnju 2010. iz Dinama u transferu vrijednom deset milijuna eura. Dosad je odigrao 54 utakmice i uživa veliko povjerenje trenera Remija Gardea. Primijetili su to mnogi europski velikani poput Rome i Milana, a sada se pojavila priča i o interesu Liverpoola. Navodno se predsjedniku kluba Jean-Michel Aulasu ne žuri s prodajom, dok je Lovren otvoren za ponude.

Našem stoperu je trenutno najvažnije zdravlje, odnosno da bude spreman za predstojeći Euro u Poljskoj i Ukrajini. Podsjetimo, u finalu francuskog Kupa zaradio je ozlijedu stopala zbog koje mu visi nastup na kontinentalnoj smotri. Nakon Eura bit će dovoljno vremena za pregovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako god bilo, smiješi se direktni hrvatski obračun u Merseyside derbiju. S jedne strane potencijalni stoper Redsa Dejan Loven protiv raspucanog napadača Evertona Nikice Jelavića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo