DEGUTANTNO: / Oni nemaju srama! Odvratan potez iz Turske!

Galatasaray je izbacio svoj novi artikl za navijače - set kuhinjskih noževa. Ništa čudno i sporno, da se to nije dogodilo upravo pred tragičnu obljetnicu iz Istanbula.

5.4.2015.
9:42
VOYO logo

Prije točno 15 godina, dva navijača Leeds Uniteda su izgubili život u turskoj metropoli, kuhinjskim nožem ubio ih je navijač Galatasaraya. Dogodilo se to 5. travnja, na trgu Taksim, prije utakmice polufinala Kupa UEFA.

Na dan obilježavanja tragedije, najbolji igrač turskog kluba, Wesley Sneijder, preko društvenih mreža je pozvao navijače da kupuju klupske noževe, te da mogu biti dostavljeni diljem svijeta. Ove subote na Elland Roadu bila posebna komemoracija za preminule navijače Kevina Speighta i Christophera Loftusa, mnogi ljubitelji nogometa, a posebice Leedsa nisu mogli vjerovati što vide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sneijederov profil na Twitteru je ekspresno bio 'izbombardiran' što pristojnim, ali i onim manje pristojnim porukama kakvu je glupost napravio, te se nogometaš mogao samo ispričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno mi je žao. Nisam to znao, obrisao sam poruku za kuhinjske noževe", napisao je kasnije Sneijder. Malo prekasno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo