DEBI CICE KRANJČARA NA KLUPI DINAMA: / Oslabljeni hrvatski prvak odigrao nulu na pripremama u Sloveniji

Image

Hrvatski prvak Dinamo odigrao je prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu. U susretu sa Steauom iz Bukurešta u Murskoj Soboti na kraju nije bilo pogodaka 0-0.

28.6.2016.
20:26
VOYO logo

Bila je to prva utakmica na klupi Dinama za novog trenera od kad je prošloga tjedna nasljedio Zorana Mamića. Kapetan Dinama Domagoj Antolić u prvom poluvremenu je čak četiri puta zaprijetio rumunjskom golu, ali je bio neprecizan, a na drugoj strani je Ježina zaustavio Enachea.

Image
PORTUGALCI, ČUVAJTE SE VATRENIH: /

Zlatko Cico Kranjčar otkrio zašto bi se Ronaldo, Nani i društvo itekako trebali bojati Hrvatske

Image
PORTUGALCI, ČUVAJTE SE VATRENIH: /

Zlatko Cico Kranjčar otkrio zašto bi se Ronaldo, Nani i društvo itekako trebali bojati Hrvatske

Kranjčar je u drugom poluvremenu napravio tri izmjene. U igru su ušli Benković, Andrijašević i Hodžić, a dobre prilike propustili su najskuplji dinamovac Junior Fernandes i Benković. U posljednjih pola sata za Dinamo je debitirao brazilski veznjak Jonas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez reprezentativaca

Vrijedi spomenuti kako je Dinamo u ovoj utakmici bio lišen igrača koji su sudjelovali na Euru s hrvatskom reprezentacijom (Pjaca, Schildenfeld, Ćorić, Rog...), kao i nekolicine drugih poput Eduarda koji je treći vratar portugalske reprezentacije na Euru, Josipa Pivarića...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dinamo će i sljedeću utakmicu igrati protiv Rumunja. U subotu tražiti prvu pobjedu na priprema protiv Pandurija.

"Logično i očekivano je da u ovoj fazi priprema ne izgledamo onako dobro kao što će to biti za 14 dana kada igramo u Makedoniji. Ono što je bitno jest da smo, posebno u prvom dijelu, imali kvalitetu i žustrinu koju smo tražili, ali normalno da je zbog umora bilo pogrešaka, rekao je Zlatko Kranjčar za službenu stranicu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad nam se vrate reprezentativci bit ćemo samo još bolji"

Cico je odlučno dao do znanja:

"Kad nam se vrate reprezentativci bit ćemo samo još bolji i počet ćemo te završne pripreme za pretkolo Lige prvaka", rekao je trener zagrebačkog sastava i prokomentirao nastup Brazilca Jonasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I on je griješio kao i svi drugi zbog umora, ali vidi se da ima žestinu, osjećaj ulasku u duel i igru, a naravno da će s vremenom kada bude odmorniji pokazati i više", kaže Kranjčar.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je igrao u sastavu: Ježina (od 63. Šemper) – Stojanović (od 60. Olmo), Sigali (od 60. Musa), Soldo (od 46. Benković), Sosa (od 60. Matel) – Antolić (od 60. Šovšić), Machado (od 60. Jonas) – Soudani (od 52. Radonjić), Pavičić (od 46. Andrijašević), Fernandes (od 60. Gojak) – Henriquez (od 46. Hodžić)

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo