DEBAKL REAL MADRIDA: / Kovačić pogodio vratnicu pa skrivio gol, luda utakmica Bayerna i Milana

Image
Foto: AFP, JAY LAPRETE

Europski prvak Real Madrid nije na najbolji način započeo pripreme u SAD-u. U prvoj utakmici na International Champions Cupu poražen je u Columbusu od PSG-a s 1-3.

28.7.2016.
8:48
AFP, JAY LAPRETE
VOYO logo

Obje su momčadi igrale s prilično 'šarenim' sastavima, bez mnogih zvijezda, pa tako za Real nije zaigrao ni naš Luka Modrić koji se tek priključio pripremama. Prvo je poluvrijeme zato odigrao Mateo Kovačić koje se istaknuo pogođenom vratnicom u 18. minuti, ali i velikom pogreškom u 35. minuti koja je dovela do drugog gola Parižana.

Fantastičan gol Ikonea

PSG je do vodstva došao već u drugoj minuti nakon što je 18-godišnji Nanitamo Ikone napravio dar-mar u obrani Reala, nanizao nekoliko igrača i matirao Kika Casillu. U 35. minuti Kovačić je krivo dodao loptu iz vlastitog šesnaesterca, samo do Thomasa Meuniera, koji je s 20 metara snažnim udarcem pogodio za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/910k

Samo pet minuta kasnije već je bilo 3-0. Francuski prvak je u potpunosti izigrao obranu Madriđana, a Meunier je zabio svoj drugi gol na utakmici. U 44. minuti Real je smanjio zaotatak i postavio, kako se pokazalo, konačnih 1-3. Serge Aurier je igrao rukom u šesnaestercu, a s bijele je točke siguran bio Marcelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zinedine Zidane je na poluvremenu promijenio svih 11 igrača, a priliku je dao i sinu Enzu. Ritam je u nastavku pao, pa se rezultat do kraja nije mijenjao.

Lovren opet kapetan

Nogometaši Milana u Chicagu su boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili Bayern nakon što je osnovni dio utakmice okončan rezultatom 3-3. Niang, Bertolacci i Kucka su zabili za Rossonere, dok je za momčad koju vodi Carlo Ancelotti dvostruki strijeac bio Ribery, a jedan je pogodak postigao Alaba. Za Bavarce je od 60. minute zaigrao i potencijalni hrvatski reprezentativac Fabian Benko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/o3Ee

U Pasadeni je u engleskom okršaju Chelsea bio bolji od Liverpoola s 1-0, a jedini je strijelac u desetoj minuti bio Gary Cahill. U 70. minuti je crveni karton dobio Cesc Fabregas zbog grubog prekršaja na Ragnaru Klavanu, ali Chelsea je i s igračem manje uspio zadržati prednost. Za Liverpool je do 64. minute kao kapetan igrao naš Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/u5GG

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo