TOPNICI PROGUTALI PETARDU / Debakl kakav se ne viđa često. Manchester City deklasirao Arsenal s pet komada, ali to nije najgora vijest

Image
Foto: Profimedia

Pitanje pobjednika praktički je bilo riješeno nakon samo 12 minuta kada je već bilo 2-0 za City

28.8.2021.
15:58
Profimedia
VOYO logo

Aktualni engleski nogometni prvak Manchester City u prvom je susretu 3. kola Premier lige na svom terenu deklasirao Arsenal sa 5-0 (3-0).

Pitanje pobjednika praktički je bilo riješeno nakon samo 12 minuta kada je već bilo 2-0 za City. Prvi pogodak postigao je Gundogan u 7. minuti kada je glavom iz blizine poslao loptu iza leđa Lena nakon ubačaja Gabriela Jesusa, a samo pet minuta potom po prvi se put u strijelce upisao i Ferran Torres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je Arsenal u 35. minuti ostao s igračem manje jer je zbog grubog starta isključen Xhaka bilo je samo pitanje s kolikom razlikom će City slaviti.

Image
Image

To nije najgora vijest

Na 3-0 povisio je Gabriel Jesus u 43. minuti pogodivši iz blizine nakon odličnog prodora Grealisha po lijevoj strani, da bi u nastavku mrežu nemoćnih gostiju tresli Rodri preciznim udarcem sa 20-ak metara u 53. minuti te Torres glavom u 84. minuti. Kolika je bila dominacija Cityja na travnjaku pokazuije i posjed lopte od 81 naprema 19 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ovaj debakl čak i nije najgore što se Arsenalu danas dogodilo. City je ovom pobjedom dostigao West Ham United, Liverpool, Chelsea, Brighton and Hove Albion i Tottenham Hotspur na vrhu, dok je Arsenal sada posljednji bez bodova i s razlikom pogodaka od čak 0-9.

No, to nije sve i pazite sada. Posljednji put je Arsenal u prvenstvo krenuo s tri poraza još davne 1954. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo