ČUDO NA MAKSIMIRU / Kreator jednog od najvećih iznenađenja na otvaranju HNL-a otkrio kako je srušio Dinamo: 'Znali smo kako jedino možemo protiv njih'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Momčad iz Koprivnice je u svom 37. gostovanju na Maksimiru došla do tek druge gostujuće pobjede nad Dinamom

17.7.2021.
10:13
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Iznenađujućom pobjedom nogometaša Slaven Belupa koji su s 2-0 (0-0) svladali Dinamo na gostovanju u Maksimiru u prvoj utakmici nove sezone Prve HNL. Pobjedu Koprivničanima donijeli su Ivan Krstanović pogotkom u 50. minuti i Bruno Bogojević koji je bio strijelac u 84. minuti.

Image
IZGLEDALI SU KATASTROFALNO /

Trener Dinama pokušao objasniti kako je došlo do debakla na otvaranju Prve HNL: 'Bili su izuzetno organizirani'

Image
IZGLEDALI SU KATASTROFALNO /

Trener Dinama pokušao objasniti kako je došlo do debakla na otvaranju Prve HNL: 'Bili su izuzetno organizirani'

"Čestitam igračima na lavovskoj borbi i discipliniranoj igri. Imali smo sreće, ali sreća prati hrabre. Znali smo kako jedino možemo protiv Dinama, radovali smo se toj utakmici jer smo znali da nam je to veliko iskustvo i znali smo da bez obzira na sve možemo samo dobiti. Igrali smo prilagođeno Dinamu, probali smo svesti šanse Dinama na najmanju moguću mjeru i to smo dobrim dijelom i uspjeli. Imao je Dinamo svoje šanse, imali smo i mi i da smo imali malo više hrabrosti u prvom dijelu, mogli smo doći u još koju šansu. Mislim da su naši igrači dobro odradili utakmicu", rekao je nakon utakmice trener Slaven Belupa Dean Klafurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Individualna kvaliteta

"Dinamo ima iznimnu individualnu kvalitetu, u prvom dijelu imao je sjajnu šansu Kastratija i znali smo da će u drugom dijelu biti još opasniji zbog igrača koje je imao na klupi i uveo. Bio je kvalitetniji u drugom dijelu, nama se dogodio umor, ali zalaganje i disciplina doveli su nas i do akcije za drugi pogodak", nastavio je te je otkrio.

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

"Bili smo hendikepirani jer dva igrača iz prošle sezone koji su igrali puno, Goda i Lulić te Knöll s kartonima, nisu mogli igrati. U tom smislu se još i kompletiramo, ali imamo to što imamo, imamo mlade igrače koji su naše bogatstvo i bilo bi šteta neplaniranim dovođenjem zatvarati im vrata. To su stvarno igrači velikog potencijala. S upravom jako dobro surađujem i razgovarat ćemo i vidjeti što je najbolje za klub", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razvoj mladih igrača i rezultat. Ako to ne prati i rezultat, onda ne možemo govoriti niti o razvoju mladih igrača jer se oni onda ne razvijaju. Mi imamo još puno za raditi, trebamo se veseliti, igrači zaslužuju slavlje, ali imali smo i sreće. Pred nama je još puno posla i već od sutra okrećemo se novoj utakmici", dodao je.

U sljedećem kolu na svom stadionu ugostit će Lokomotivu koja u subotu kreće protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će potpuno drugačija utakmica, sada igramo kod kuće, moramo se pripremiti najbolje što možemo", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo